MIXTUM kouluttaa ja konsultoi

Mixtum järjestää koulutus- ja konsultointitilaisuuksia kymmenen vuoden kokemuksella. Konsultointien ja kurssien palaute on ollut aina erittäin hyvää.

Räätälöidyt yrityskonsultoinnit voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa missä päin Suomea tahansa
tai Mixtumin opetusatiloissa Helsingin Arabianrannassa. Tarjoamme myös valmiiksi huolella suunniteltuja ja kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä eri aihealueista. Näiden lisäksi tarjoamme vielä apua koulutuskeskusten ja oppilaitosten näyttötutkintojen arviointitehtäviin.

lainausmerkkiHyvästä palautteesta kertoo jo se, että samat tyytyväiset koulutuspuolen asiakkaamme hyödyntävät tietotaitoamme vuosi toisensa jälkeenlainausmerkki

Räätälöidyt konsultointipalvelut

KoulutusvalikoimaKouluttajamme ovat toimineet noin 15 vuoden ajan monissa hyvin erilaisissa IT-alan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Konsultointitunteja on siten kertynyt jo useita tuhansia, ja palaute on ollut erinomaista.

Meillä on valmiita tarkasti mietittyjä koulutuskokonaisuuksia, mutta voimme suunnitella konsultoinnin sisällön täysin asiakkaan toiveiden ja lähtökohtien mukaisesti, jolloin ajankohta, kesto, sisältö ja kaikki muut konsultointiin liittyvät asiat ovat sovittavissa.

lainausmerkkiRäätälöimme konsultoinnit aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisestilainausmerkki

Tarvittaessa järjestämme henkilökohtaista valmennusta myös yhdelle henkilölle - vaikkapa koulutettavan omassa työpisteessä. Konsultointi voidaan järjestää sovitusti joko asiakkaan omissa tiloissa ja laitteilla tai Mixtumin tiloissa ja laitteilla.

lainausmerkkiSaat asiantuntijan käyttöösilainausmerkki

Lue lisää räätälöidyistä konsultointipalveluistamme »

Avoimet Velhon lähikurssipäivät

KouluttajatMixtum järjestää kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä. Kurssit on jaettu kahden päivän pituisiin peruskursseihin ja yhden päivän pituisiin syventäviin jatkokursseihin. Kustakin aiheesta pidetään vuosittain neljä peruskurssia ja kaksi jatkokurssia. Tämän päälle tarjoamme kesäkurssipäiviä.

lainausmerkkiTermi Velhon kurssi viittaa siihen, että osallistumalla Mixtumin laadukkaille kurssipäiville, sinusta tulee ennen pitkää tietyn aihealueen taitava osaaja ja suoranainen velho!lainausmerkki

Lue lisää Velhon lähipäiväkursseista »

Kouluttajat

KoulutusmateriaaliKouluttajiemme tietotaito ei ole pelkästään kirjoista tai muiden pitämiltä kursseilta opittua teoriaa, vaan Mixtumin kouluttajat myös työskentelevät päivittäin alalla laajojen IT-projektien parissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jolloin voimme välittää asiakkaillemme alan viimeisimmät opit ja niksit!

Huomaa, että kouluttajiltamme löytyy runsaasti kokemusta työskentelystä alalla mutta myös itse kouluttamisesta; kilpailijoiden kursseilla saatetaan tarjota kouluttajia, jotka ehkä tietotaitonsa puolesta olisivat päteviä mutta joiden "ulosanti" ei ole tarpeeksi hyvä. Me olemme vetäneet erinomaisella menestyksellä useita tuhansia koulutustunteja monille erilaisille kurssilaisille: aloittelijoille, ammattilaisille ja monille erityisryhmille, kuten esimerkiksi kuuroille.

Velhon käsikirjat ja Velhon kurssimonisteet

KoulutusmateriaaliMixtum tuottaa sekä aitoja Velhon käsikirjoja että suppeampia kurssien yhteydessä jaettavia Velhon kurssimonisteita. Velhon käsikirjojen ja -kurssimonisteiden aiheet liitttyvät pääsääntöisesti Adobe Creative Suite -ohjelmistojen taitavaan käyttöön ja hyödyntämiseen. Velhon kurssimonisteeseen on kerätty kaikki olennaisin tieto tiivistettynä.

Velhon käsikirjoja myyvät hyvin varustetut kirjakaupat, ja Velhon kurssimonisteet jaetaan ilmaiseksi Mixtumin avoimilla Velhon lähikursseilla (kuuluu mukaan kurssin hintaan). Huomaa kuitenkin, että me tarjoamme laadukkaita Velhon opetusmonisteita myös muille tahoille, erityisesti oppilaitoksille ja koulutuskeskuksille. Jos olet kiinnostunut hyödyntämään materiaaliamme omissa koulutuksissasi, ota yhteyttä. Tai jos haluat lisätietoa Velhon käsikirjoista, lue lisää Velhon käsikirjojen tuotesivuilla tai liity Velhon käsikirjojen faniksi Facebookissa.

VELHON KURSSIKALENTERI

Tammikuu 2018:

Helmikuu 2018:

Maaliskuu 2018:

Huhtikuu 2018:

Toukokuu 2018:

Kesäkuu 2018:

Osallistu kurssille »

Mixtumin koulutusaiheita ja kursseja

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Huomaa, että tällä sivulla mainitut aiheet ja niiden sisällöt ovat vain ehdotelmia räätälöitäviksi koulutus- ja konsultointiaiheiksi. Emme ainakaan toistaiseksi järjestä kaikista luetelluista aiheista kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä.

Voit tietysti lähestyä meitä palautelomakkeella ja toivoa tiettyä kurssia. Mikäli tarpeeksi moni toivoo samaa aihetta mukaan Velhon lähikoulutuksiin, me todennäköisesti lisäämme kyseisen aiheen mukaan nykyiseen kurssivalikoimaamme!