LISÄINFOA

icon Mixtum esittely ja tilastoja
icon Mixtumin palvelut
icon Rekrytointi
icon Pasi Kainulainen

Pasi Kainulainen

Pasi Kainulainen

CEO / Mixtum
Designer & Developer
IT-author / Consultant

Yhteystiedot ja sosiaalinen media

Tavoitat Pasin parhaiten sähköpostilla ja huonoiten puhelimella. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Tavoitat Pasin myös sosiaalisista medioista:

Pasi Kainulainen

Mixtum on perustettu Pasi Kainulaisen toimesta. Pasi on yksi niistä suomalaisista, jotka aloittivat työt IT-alalla 90-luvun loppupuolella, Internetin nousukaudella. Pasi ehti toimia muutamissa IT-alan yrityksissä designer/developer-tekijänä, osakkaana ja hallituksen jäsenenä ennen oman yrityksen perustamista vuoden 2003 alussa.

Koulutus ja konsultointiosaaminen

Pasi Kainulainen on toiminut monipuolisesti ja menestyksekkäästi lukuisissa IT-alan koulutus- ja konsultointitehtävissä jo yli 15 vuoden ajan. Oli kyse sitten kaikille avoimesta kurssista tai vaikkapa henkilökohtaisesta/yrityskohtaisesta valmennuksesta, parhaiten osaamisesta kertoo se, että samat tyytyväiset asiakkaat hyödyntävät Pasin jakamaa tietotaitoa vuosi toisensa jälkeen. Pääsääntöisesti kysyntä ohittaakin tarjonnan ja Pasi saattaa olla buukattuna vuodenkin etukäteen. Parhaiten Pasin saat kouluttamaan ja konsultoimaan ottamalla yhteyttä tarpeeksi ajoissa.

IT-projektit

Pasi ei pelkästään kouluta vaan myös työskentelee alalla erilaisissa vaativissa ja laajoissa
IT-hankkeissa. Pasi on ollut uransa aikana mukana lukemattomassa määrässä erilaisia verkkopalveluja - joko projektivastaavana, suunnittelija, graafikkona, ohjelmoijana tai konsultoijana. Jos tarvitset osaamista, ota yhteyttä Pasiin sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai vaikkapa LinkedIn-palvelussa.

Tietotekniikkakirjat

Varsinaisten työkiireiden ohessa Pasi julkaisee omia painettavia IT-alan oppikirjoja. Lisäksi Pasi toteuttaa omaa, erityisesti Adoben tuotteisiin keskittynyttä, Velhon käsikirja -sarjaa, jota esimerkiksi monet koulutuskeskukset hyödyntävät omassa opetuskäytössään.