Mixtum VideoPlayer v2.0

Mixtum päivitti oman Flash-pohjaisen videosoittimen versioon 2.0. Ulkoasuviilausten lisäksi koodi on miltei kokonaan uudelleenkirjoitettu.

Videosoitin räätälöitiin Apogee Oy:lle, mutta sovellus on tuotteistettu kaikenlaisen videomateriaalin soittamiseen ja tarjoaa paljon kustomointimahdollisuuksia asiakkaan omia tarpeita varten. Videosoitin on rakennettu esimerkiksi siten, että kukin asiakas voi itse vaihtaa yksinkertaisten parametrien avulla mm. soittimen ulkoasua, esitystapaa ja värejä. Lisäksi kukin asiakas voi käyttää tai olla käyttämättä fullscreen-tilaa, sijoittaa oman logon ja säätää sen sijaintia ja läpinäkyvyyttä. Videosoittimen painikkeiden järjestystä, määrää ja kokoa voi säätää ja radiokuunnelmia varten videoraidan tilalle voidaan sijoittaa vapaavalintainen still-kuva. On paljon muitakin kohtia, joita voidaan säätää, ja nämä kaikki videosoitinta ohjaavat parametrit voidaan syöttää joko html-merkkauksen sisään tai käyttää ulkoista xml-tiedostoa.

icon Ajankohta: 12/2010
icon Asiakas: Apogee Oy

Mixtum  VideoPlayer v2.0

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Flash-animointi

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.