Huippu-urheilunmuutos.fi

Opetusministeriö asetti marraskuussa 2008 työryhmän, jonka tehtäväksi annettiin uudistaa tavoitteelliseen kansainväliseen menestykseen tähtäävän huippu-urheilun strategiset periaatteet sekä toiminnalliset vastuut eri toimijoiden kesken.

Mixtum valittiin toteuttamaan muutosryhmälle huippu-urheilunmuutos.fi -sivusto, joka toimii sekä muutosryhmän mutta myös muiden asiantuntijoiden, urheilijoiden ja tavallisten urheilusta kiinnostuneiden ihmisten äänitorvena - kaikkien yhteisenä pyrkimyksenä kehittää Suomen huippu-urheilua eteenpäin.

Sivustolla on toistaiseksi käytössä mm. keskustelufoorumi ja blogeja, joissa asiantuntijat voivat vaihtaa näkemyksiä. Gallupin ja muiden perinteisen toiminnallisuuksien ansiosta saadaan arvokasta palautetta myös muilta tahoilta. Sivusto voidaan kehittää vielä nykyistä laajemmaksi kahden seuraavan vuoden ajan muutosryhmän tarpeiden mukaisesti.

icon Ajankohta: 02/2011
icon Asiakas: Huippu-urheilun muutosryhmä / Seuomen Olympiakomitea
icon http://www.huippu-urheilunmuutos.fi

Huippu-urheilunmuutos.fi Huippu-urheilunmuutos.fi Huippu-urheilunmuutos.fi

Design / graafinen suunnittelu Logon / liikemerkin suunnittelu Ohjelmointi Flash-animointi Sisällönhallintajärjestelmä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.