Ympäristöpassi

Mixtum toteutti matkailu- ravitsemis- ja talousalan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnatun valmennusaineiston ja osaamistestin ruokapalveluiden ympäristöasioista.

Ympäristöpassi suoritetaan verkossa valmennusaineistoa itsenäisesti opiskellen. Osaamistestin kysymyksiä saa harjoitella vapaasti harjoitteluosiossa, ja testin hyväksytysti suorittanut voi tulostaa tai tallentaa itselleen automaattisesti luodun pdf-muotoisen Ympäristöpassin, johon kirjataan suorittaneen henkilön (tai organisaation) nimi. Kuka tahansa ravitsemusalan ympäristöasioista kiinnostunut yksittäinen henkilö voi suorittaa ympäristöpassin, mutta Ympäristöpassin kirjaukset voidaan suorittaa myös tiettyjen organisaatioiden nimiin.

Asiakkaalle räätälöitiin tavallisten sisällönpäivitystyökalujen lisäksi erityiset työkalut osaamistestin vapaaseen muokkaamiseen. Erilaisia kysymystyyppejä ovat mm. monivalinta, väittämä ja oikeaan järjestykseen asettaminen. Lisäksi kysymyksiä voi lisätä, poistaa, kategorisoida, painottaa, kysyttävien kysymysten lukumäärää voi muuttaa ja osaamistodistuksen pisterajaa voi säätää. Lisäksi julkisella puolella ravitsemusalan yksiköt voivat rekisteröityä mukaan Ympäristöpassiin ja luoda jopa keittiökohtaisia tilejä. Organisaatiot voivat hankkia itselleen Ympöristöpassin, mikäli heidän henkilökunnalla on tarpeeksi paljon Ympäristöpassin suorituksia.

Tutustu tarkemmin Ympäristöpassiin sen omilla kotisivuilla tai lue englanninkielinen Environmental Passport for Professional Kitchens blogikirjoitus.

icon Ajankohta: 04/2011
icon Asiakas: EkoCentria
icon http://www.ymparistopassi.fi

Ympäristöpassi Ympäristöpassi

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Flash-animointi Sisällönhallintajärjestelmä Ylläpito

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.