Kaaveita ja bulvaaneita

Kaaveita ja bulvaaneita -multimedia esittelee niitä monenlaisia keinoja, joita pyyntimiehet ovat käyttäneet houkutellakseen riistaa ampumaetäisyydelle tai ansoihin. Osa esiteltävistä houkutuspyynnin muodoista on nykyisin jo historiaa, osa taas edelleen sallittuja ja metsästäjien aktiivisesti käyttämiä pyyntikeinoja. Tärkeän sijan saa kotimainen riistalajisto ja lajien käyttäytyminen.

Mixtum toteutti Suomen Metsästysmuseon näyttelytiloissa esitettävän laajan multimedian lisäksi myös verkossa toimivan samalla sisällöllä olevan version. Multimedia on laaja ja sisältää hyvin paljon erilaista materiaalia: kuvia, videoita, slide-show-esityksiä, spiikkejä, animaatioita ym. Adobe Flash -teknologia oli helppo valinta multimedian teknisen osan toteuttamistavaksi.

Suunnittelun lähtökohtana oli alkuruutuna toimiva vanhalle paperille istutettu ja vieritettävä maisemakuva, joka sisältää lukuisia Suomen maastoissa eläviä eläimiä. Seepia-sävytteisyys ja kulunut look tekivät multimediasta aiheeseen sopivan. Alkuruudun kustakin eläimestä haluttiin siirtyä tutkimaan kyseistä eläintä tarkemmin, ja eläimien sisällä haluttin tarjota biologian, kuvien, äänien ja videoiden lisäksi linkkejä multimedian sisällä oleviin eläimeen liittyviin pyyntimuotoihin ja lisätietoihin.

icon Ajankohta: 06/2011
icon Asiakas: Suomen Metsästysmuseo
icon http://metsastysmuseofi.virtualserver23.nebula.fi/nayttelyt/verkkonayttelyt/kaaveita/

Kaaveita ja bulvaaneita Kaaveita ja bulvaaneita Kaaveita ja bulvaaneita

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Flash-animointi Sisällönhallintajärjestelmä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.