Ekopassi - ekotehokkaampaa mökkeilyä

Suomessa on noin puoli miljoonaa loma-asumiseen tarkoitettua rakennusta. Mökkeily on yhä useammin ympärivuotista, joten myös energiankulutus kasvaa ja sitä myöten myös ympäristö voi rasittua enemmän. Useiden suomalaisten tutkimuslaitosten yhteisessä EkoLAtu-hankkeessa on laadittu Ekopassi, jolla pystytään arvioimaan loma-asumisen ekotehokkuutta kuudella eri indikaattorilla.

Mixtumin toteuttama Ekopassi-multimedia on tarkoitettu esitettäväksi messuilla, kuten vuoden 2011 kesällä pidettävillä asuntomessuilla, mutta myös kouluissa, näyttelyissä jne. Multimedia räätälöitiin siten, että sitä voi esittää sekä verkkoversiona että suoraan esittelykoneella tapahtumapaikalla. Pääpaino multimedian toteutuksessa oli näyttävän aloitusruudun (mökkimaiseman) luominen ja animointi.

icon Ajankohta: 06/2011
icon Asiakas: Mäntyharjun kunta / loma-asuntomessut
icon www.mixtum.com/projects/ekopassi/

Ekopassi - ekotehokkaampaa mökkeilyä Ekopassi - ekotehokkaampaa mökkeilyä

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Flash-animointi

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.