Photoshop Velhon käsikirja (2011)

Velhon käsikirja -kirjasarja saa pian jatkoa! Kauppoihin on tulossa Pasi Kainulaisen suunnittelema ja kirjoittama uusi Photoshop Velhon käsikirja, joka on suunnattu nykyisille Photoshop-versioille (esim. CS5 ja CS5.5).

Kirjassa on käyty mm. läpi Photoshopin perusteiden lisäksi kuvankäsittelyä yleisellä tasolla, kuvien retusointia ja entisöintiä, kuvamanipulointia ja värikorjailua, erikoistehosteiden rakentamista, Web-kuvien muokkaamista sekä 3D-ominaisuuksia.

Kirjan lyhyt esittely:

Opi monipuolisesti muokkaamaan, korjaamaan ja retusoimaan digikuvia sekä toteuttamaan taianomaisia yhdistelmäkuvia.

Photoshop Velhon käsikirja tarjoaa kuvankäsittelijän tarvitseman ammattitiedon Adobe® Photoshop® -ohjelman käytöstä ja kuvien perussäädöistä aina monimutkaisiin erikoistekniikoihin.

Kirja tarjoaa kaiken perustiedon, jonka tarvitset ottaessasi Photoshopin vastaan ensimmäistä kertaa, mutta toisaalta ammattilaisille se tarjoaa paljon ahaa-elämyksiä ja sellaisia ominaisuuksia, joita et ehkä tiennyt Photoshopissa olevankaan! Mukaan taianomaiselle matkalle tarvitset vain aitoa innostusta digikuvia ja kuvankäsittelyä kohtaan.

Olitpa vasta-alkaja tai ammattilainen, kirja esittää lukuisia vinkkejä ja niksejä, joilla tehostat kuvankäsittelyä ja tulet ennen pitkää todelliseksi Photoshop-velhoksi.

Muista että sinulla on taika käsissäsi – käytä sitä varoen.

Linkkejä:

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.