Ravitsemuspassi.fi

Mixtum suunnitteli ja toteutti Ravitsemuspassi -web-palvelun sekä visuaalisen että teknisen puolen. Ravitsemuspassi.fi-sivuilla jokainen ravitsemusalan ammattilainen voi testata, ovatko omat tiedot terveellisen ruoan valmistuksesta ja tarjoamisesta kohdallaan. Jos tietämyksessä on aukkoja, sivuille luotu valmennusaineisto auttaa tietojen saattamisessa ajan tasalle ja ylläpitämään ravitsemusosaamista jatkossakin. Sosiaali- ja terveysministeriö edellyttää, että ruokapalveluhenkilöstöllä tulee olla riittävä ravitsemusosaaminen ja tietoja tulisi pitää ajan tasalla.

Ravitsemusalan työntekjät voivat suorittaa sivulla osaamistestin. Testiä voi myös harjoitella ennakkoon erillisellä harjoittelusivulla. Onnistuneen osaamistestin jälkeen suorittaja voi joko tulostaa tai tallentaa itselleen diplomin, ja samalla suoritus voidaan rekisteröidä omalle (palvelussa mukana olevalle) toimipaikalle. Ravitsemusalan toimipaikat voivat rekisteröityä koska tahansa mukaan ravitsemuspassi-palveluun ja tarvittaessa luoda päätilin lisäksi myös yksikkökohtaisia alatilejä, joille kaikille voi tallentaa suorituksia. Tomipaikat voivat myös tarkastella heille tallentuneita suorituksia sekä tulostaa oman toimipaikka- tai yksikkökohtaisen diplomin.

Asiakkaalle räätälöitiin helppokäyttöinen suomenkielinen julkaisujärjestelmä, johon vakio-ominaisuuksien lisäksi mm. sisällytettiin osaamistestissä kysyttävien kysymysten laadinta ja organisointi. Erilaisia kysymystyyppejä on monia (monivalinta, väittämä, yksi oikein, aseta oikeaan järjestykseen, kuvaan liittyvä kysymys jne.), kysymyksiä voi järjestää ryhmiin ja painottaa eri ryhmistä kysyttävien kysymysten määrää. Varsinaisessa osaamisestissä kysymykset kysytään satunnaisessa järjestyksessä asiakkaan määrittämien painotuksien ja muiden asetusten mukaisesti.

icon Ajankohta: 12/2012
icon Asiakas: Sydänliitto Ry.
icon http://www.ravitsemuspassi.fi

Ravitsemuspassi.fi Ravitsemuspassi.fi Ravitsemuspassi.fi

Design / graafinen suunnittelu Logon / liikemerkin suunnittelu Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä Ylläpito

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.