Kouluruokadiplomi.fi

Mixtum toteutti Kouluruokadiplomi.fi-sivuston, joka palvelee valtakunnallisesti kouluruokailua ja edesauttaa kaikkien koululaisten hyvän ravitsemuksen, terveyden ja tapakasvatuksen toteutumista. Kouluruokadiplomi kuuluu Ammattikeittiöosaajat ry:n toteuttamaan Herkkuammatti-kampanjaan.

Sivuille liitettiin suomenkielinen julkaisujärjestelmä, johon räätälöitiin kaikkien ns. vakio-ominaisuuksien lisäksi työkalut kysymysten laadintaa, muokkausta ja organisointia varten. Sivuilla on osaamistesti sekä harjoitteluosio, joihin tulevia kysymyksiä asiakas voi hallinnoida suoraan julkaisujärjestelmän avulla. Kysymyksiä voi mm. painottaa, pisteyttää, lajitella ja kysymystyyppiä voi vaihtaa. Julkisen kysymyssarjan avulla koulut arvioivat oman yksikkönsä kouluruokailun toteutumista ja kannustavat työyhteisönsä jäseniä kehittämään parantamista vaativia asioita. Kouluruokadiplomi -kysymyssarjaa testattiin loppuvuonna 2012 neljässä eri pilottikouluissa.

icon Ajankohta: 02/2013
icon Asiakas: Ammattikeittiöosaajat ry.
icon http://www.kouluruokadiplomi.fi

Kouluruokadiplomi.fi Kouluruokadiplomi.fi

Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä Ylläpito

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.