Freemiummedia.fi

Mixtum toteutti freemiummedia.fi-sivuston Freemium Media Oy:lle. Freemiummedia.fi on sisällöltään ja toiminnoiltaan yksinkertaisempi verkkosivusto verrattuna vaikkapa saman asiakkaan muihin varsin monipuolisiin verkkopalveluihin, joita Mixtum on parhaillaan toteuttamassa ja jotka julkaistaan vielä kuluvan vuoden (2013) aikana. Mitä nämä muut verkkopalvelut ovat ja miksi ne on tehty selviää suurelle yleisölle viimeistään niiden julkaisun yhteydessä! Sen verran voimme jo kuitenkin paljastaa, että tulossa olevat verkkopalvelut liittyvät jollain tapaa pientaloasumiseen.

Freemium Media Oy on mediatalo, joka on alkanut kilpailemaan Suomela-lehden kanssa. Yritys julkaisee keväällä Pientalo ja piha -nimisen lehden, jonka Itella jakaa kaikkiin pientaloihin ilmaiseksi. Printtilehden lisäksi yritys julkaisee lehdestä digitaalisen version. Freemium Median tavoitteena on nousta ensi vuoden aikana merkittävimmäksi pientaloasujille kohdistetuksi Cross Media -yritykseksi Suomessa.

icon Ajankohta: 11/2013
icon Asiakas: Freemium Media Oy
icon http://www.freemiummedia.fi

Freemiummedia.fi Freemiummedia.fi

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.