Tepatampere.fi

Mixtum toteutti Tepatampere.fi-sivuston (mm. ulkoasun suunnittelun, logon toteutuksen ja kaiken teknisen toteutuksen). Sivusto on tarkoitettu Tampereen kaupungin ostamien yksityisten tehostetun palveluasumisen tuottajien henkilökunnan käyttöön. Sivusto sisältää perustason ja syventävän tason osaamistestit, joiden hallinta ja kysymysten laadinta voidaan tehdä erikseen rakennetun ja räätälöidyn hallintapuolen avulla. Kysymyksiä voidaan lajitella kategiorioittain ja osaamistesti osaa kysyä kysymyksiä eri kategorioista satunnaisesti. Osaamistestin suorittajat voivat rekisteröityä mukaan palveluun ja testin suorituksen jälkeen he saavat osaamistodistuksen.

Tehostetun palveluasumisen asukkaat ovat yleensä iäkkäitä ihmisiä, joilla monet sairaudet ja niiden aiheuttama toimintakyvyn lasku asettavat rajat annettaville hoidolle. Oppikirjojen tarjoamat tiedot eivät ole suoraan käytettävissä vaan tietoa on sovellettava vastaamaan hoidettavan terveydentilaa. Vaikka parantavaa hoitoa ei aina ole tarjolla ja rasittavista tutkimuksista ja toimepiteistä on luovuttava, voidaan ihmistä auttaa ja oireita helpottaa. Näiden tilanteiden erottamiseen ja hoitamiseen tarvitaan hyvä ammattiaito ja kokemusta. Uuden tiedon seuraaminen ja vanhan päivittäminen vaatii jatkuvaa opiskelua. TepaTampere-sivustolla ei tuoda asioita oppikirjan tarkkuudella vaan käsitellään vuosien aikana nousseita tärkeimpiä ongelmakohtia keskittyen monisairaisiin toimintakykyään menettäneisiin iäkkäisiin ihmisiin. Perustiedon asiat kuuluvat kaikkien ammattiryhmien osattavaksi. Vastaavasti syventävä tieto kuuluu sairaanhoitajille ja pitkään alalla olleille asioista kiinnostuneille työntekijöille.

icon Ajankohta: 01/2014
icon Asiakas: TepaTampere
icon http://www.tepatampere.fi

Tepatampere.fi Tepatampere.fi

Design / graafinen suunnittelu Logon / liikemerkin suunnittelu Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.