TepaTampere logo

Mixtum suunnitteli ja toteutti logon TepaTampere-verkkopalvelua varten. Koska kyseessä on lääketieteeseen perustuva sivusto, logoon haluttiin mukaan Asklepioksen sauva, joka on antiikin Kreikasta periytyvä lääketieteen symboli ja edustaa sairauksien parantamista lääkkeiden avulla. Lisäksi vaakunamainen logo itsessään symboloi sydäntä.

Asklepios, Apollonin poika, oli kreikkalaisessa mytologiassa lääketieteen jumala. Asklepioksen sauvan ympärille kiertynyt käärme on pensaskäärme, joka on Välimeren alueen yleisimpiä käärmeitä. Niitä pidettiin antiikin aikoina Asklepiokselle pyhitetyissä temppeleissä, jonne ihmiset tulivat pyytämään apua sairauksiinsa. Pensaskäärmeiden avulla saatiin apua lääkintätaidon jumalalta. Käärmeen nahanluonnin on katsottu symbolisoivan uudestisyntymistä ja voimien palaamista.

icon Ajankohta: 01/2014
icon Asiakas: TepaTampere
icon http://www.tepatampere.fi

TepaTampere logo

Logon / liikemerkin suunnittelu

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.