Ympäristöosaava ammattilainen

Mixtum toteutti uuden erittäin laajan Ympäristöosaava ammattilainen -verkkopalvelun, joka on jatkoa Mixtumin aiemmin toteuttamalle Ympäristöpassi-verkkopalvelulle. Ympäristöpassin ehti suorittaa yli 10 000 ammattilaista ja opiskelijaa, mutta Ympäristöosaava ammattilainen -palveluun on odotettavissa yhä enemmän käyttäjiä, sillä Ympäristöpassista poiketen uusi palvelu koskettaa useita eri aloja.

Ympäristöosaava ammattilainen -palvelu on tarkoitettu sekä yksittäisten ammattilaisten että pienten ja isojen yritysten ympäristöosaamisen kehittämiseen. Verkkopalvelu tarjoaa käytännönläheistä tietoa ympäristöasioista ja työkaluja organisaation toiminnan kehittämiseen. Verkkopalvelu sisältää muun muassa itseopiskeluaineiston, jonka avulla voi opiskella eri toimialojen ympäristöasioita ja vastuullisia käytäntöjä, ja siellä voi suorittaa osaamistestin kullakin alalla erikseen sekä tulostaa osaamistodistuksen, jolla voi osoittaa oman ympäristöosaamisen vaikkapa omille asiakkailleen. Palveluun mukaan rekisteröityneet organisaatiot saavat myös käytännönläheisiä kehittämistyökaluja: organisaatiot voivat rekisteröidä palveluun sekä perustaa oman tilinsä alle useita pienempiä alakohtaisia tilejä/yksiköitä, hallita kaikkia omia tietoja ja perustettuja yksiköitä, tulostaa organisaatio- tai yksikkötasoisen osaamistodistuksen sekä hallita palveluun tehtyjä, oman organisaation nimellä tallennettuja, suorituksia.

icon Ajankohta: 01/2014
icon Asiakas: Suomen ympäristöopisto SYKLI
icon http://www.ymparistoosaava.fi

Ympäristöosaava ammattilainen Ympäristöosaava ammattilainen Ympäristöosaava ammattilainen

Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä Ylläpito

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.