Pientalojapiha.fi

Mixtum toteutti kaikille pientaloasujille tarkoitetun pientalojapiha.fi-sivuston, joka kokoaa yhteen muut Mixtumin toteuttamat rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvät sivustot ja esittelee esimerkiksi viimeisimpiä tuotteita. Mixtum on toteuttanut Freemium Media Oy:lle useampia eri alalle tarkoitettuja rakentajasivustoja, joilta kultakin löytyy tuotteita, remonttitarinoita, remonttivideoita, uutisia ja muita ajankohtaisia tietoja joista on hyötyä, kun suunnitellaan tai haaveillaan talon, mökin, pihan, keittiön, lämmitysratkaisun tai kylpyhuoneen rakentamisesta ja remontointia.

Pientalojapiha-sivusto on on luotu responsiiviseksi, jolloin sitä voidaan käyttää yhtä hyvin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Sivustoon ja koko konseptiin oleellisesti liittyy myös ilmainen 1,42 miljoonaan kotitalouteen jaettava Pientalojapiha-ilmaisjakelulehti, jossa esitellään eri rakentajasivustojen sisältöjä. Lehden voi lukea myös digiversiona osoitteessa digilehti.pientalojapiha.fi.

icon Ajankohta: 02/2014
icon Asiakas: Freemium Media Oy
icon http://www.pientalojapiha.fi

Pientalojapiha.fi Pientalojapiha.fi Pientalojapiha.fi

Design / graafinen suunnittelu Logon / liikemerkin suunnittelu Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.