Savutonsuomi.fi

Mixtum toteutti Savuton Suomi 2040 -hankkeen uudistuneet kotisivut. Mixtumin käsialaa olivat myös SS2040-hankkeen aiemmat kotisivut, mutta tällä kertaa haluttiin uudistaa erityisesti sivujen visuaalista ilmettä. Samalla julkaisujärjestelmä vaihdettiin WordPress-muotoiseksi. Asiakkaalle räätälöitiin tarvittavat työkalut sisällön omatoimista ja vaivatonta päivitystä varten. Mukana on myös esimerkiksi kieliversioiden tuki ja animoitujen bannereiden lisääminen kullekin kielelle erikseen. Uudistuneet sivut tehtiin myös responsiivisiksi siten, että uusia sivuja voivat lukea (aiempaa helpommin) myös kaikki mobiili- ja tablet-käyttäjät.

Savuton Suomi 2040 on hanke, joka nivoo yhteen toimijoita, jotka haluavat edistää tupakkalain tavoitetta tupakattomasta Suomesta. Tavoitteena on saada aikaan ja edistää savuttomuutta tukevia konkreettisia toimenpiteitä ja tuomaan savuttomuutta esille positiivisella tavalla.  Savuton Suomi 2040 -hanketta hallinnoi Suomen ASH ry (Action on Smoking and Health).

icon Ajankohta: 09/2014
icon Asiakas: Suomen ASH ry
icon http://www.savutonsuomi.fi

Savutonsuomi.fi

Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä Mobiilisisältöä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.