Africancare.fi

Mixtum suunnitteli, uudisti ja toteutti Africancare.fi-sivuston. Kyseessä oli ns. facelift ja sivuston uusi ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Valmiille sivuille liitettiin uusi WordPress-muotoinen julkaisujärjestelmä asiakkaan omatoimista päivittämistä varten. Julkaisujärjestelmään räätälöitiin ja liitettiin lisäominaisuuksia, kuten animoitu etusivun kuvakaruselli, roskapostisuojattu yhteydenottolomake, kieliversioiden tuki ym. moduuleja. Lisäksi sivuista tehdiin responsiiviset, jolloin ne toimivat sujuvasti kaikissa nykyaikaisissa kosketusnäyttölaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Vuoden 2015 alussa sivuille tullaan liittämään uusi Mixtumin toteuttama verkkokauppa.

Care ry on kansalaisjärjestö, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä. Järjestö perustettiin joulukuussa 2001 pääkaupunkiseudulla asuvien sosiaali- ja terveysalan afrikkalaisnaisten toimesta. Tällä hetkellä African Care ry:llä on toimiva yhteistyöverkosto erilaisten nais- ja maahanmuuttajajärjestöjen, sosiaali – ja terveysalan ammattilaisten sekä oppilaitosten kanssa. African Care ry pyrkii vahvistamaan erityisesti naisten asemaa ja toimintamahdollisuuksia Suomessa sekä kehitysmaissa. Järjestö on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lukuisia hankkeita, tapahtumia ja koulutuksia. African Care ry pyrkii toiminnallaan edistämään etenkin seksuaali –ja terveyskasvatusta sekä torjumaan perheväkivaltaa, häpeärikoksia ja naisten ympärileikkauksia. Suomessa African Care on mukana monikulttuurisuusprojekteissa ja järjestää säännöllistä virkistystoimintaa maahanmuuttajatytöille ja -naisille. African Care ylläpitää jatkuvaa toimintaa ja yhteistyötä Afrikassa sekä Euroopassa. Tällä hetkellä järjestö koordinoi neljää eri kehitysyhteistyöhanketta Somaliassa Ulkoasianministeriön hanketuella: Kokonaisvaltainen HIV/AIDS valistustyö, Synnytysklinikka- ja koulutushanke, Yasmin -Naisten resurssikeskus, sekä Haweenka – Somalian naiset päätöksenteossa.

icon Ajankohta: 12/2014
icon Asiakas: African Care ry.
icon http://www.africancare.fi

Africancare.fi

Design / graafinen suunnittelu Ohjelmointi Sisällönhallintajärjestelmä Mobiilisisältöä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

Oikotiet

Lisää referenssejä ja työnäytteitä löydät Referenssit-sivulta.

Voit katsoa kaikki työnäytteet myös kuvagalleria-muotoisena.

Siirry etusivulle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Jos mielenkiintosi heräsi jotain tiettyä projektia kohtaan tai haluat meidän suunnittelevan ja toteuttavan sinulle laadukkaan verkko- tai printti- tai multimediapalvelun, ota yhteyttä Yhteys-sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.