LISÄINFOA

icon Mixtum esittely ja tilastoja
icon Mixtumin palvelut
icon Rekrytointi
icon Pasi Kainulainen

Mixtum sosiaalisessa mediassa

Tavoitat meidät myös sosiaalisista medioista:

TYÖTÄ TARJOLLA

Tarjoamme ammattilaisille ja motivoituneille henkilöille haastavaa työtä pienessä ja mukavassa IT-yrityksessä - joko freelancer-pohjalla tai normaalina työsuhteena. Suureksi osaksi työntekijämme ovat lahjakkaita ja taitavia freelancereitä, jotka osallistuvat projekteihimme tarpeen mukaan.

Vaikka emme juuri tällä hetkellä etsisikään kaltaistasi osaajaa, voit lähettää meille yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun tarvittaessa myöhemmin yhteyttä. Säilytämme yhteystietosi tallessa sopivaa tilaisuutta varten.

Kouluttajia ja IT-osaajia

Etsimme jatkuvasti lisää kouluttajia ja konsultoijia. Jos olet ulospäin suuntautunut ja pedagogisesti pätevä kouluttaja ja sinulla on jokin erikoisosaamisala, kerro siitä meille niin katsotaan voisitko toimia Mixtumin kouluttajana kaikille avoimilla Velhon lähikursseilla tai yrityksille räätälöidyissä konsultoinneissa.

Etsimme taitavia PHP/HTML5/JavaScript/jQuery-ohjelmoijia mukaan verkostoomme freelancer-suhteeseen tai pysyvään palkkatyöhön. Sinun tulee olla taitava tekijä ja hallita sujuvasti useampia eri tekniikoita. Sinulla tulee olla myös runsaasti kokemusta erilaisista sisällönhallintajärjestelmistä, erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmästä.

Ota yhteyttä niin katsotaan sopisitko mukaan tiimiimme. Vaikka etsimme usein pelkkiä kouluttajia, tarjoamme heille myös mahdollisuuden osallistua tuotannollisiin projekteihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja tiedot CV:stä ja portfoliosta/työnäytteistä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai oheisen linkin kautta: