Uutisarkisto

2018-01-31

Kuvake Mixtum täytti 15-vuotta!

Mixtum täytti vuoden taitteessa 15-vuotta! Kiitokset asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kaikille muillekin tahoille, jotka ovat ollet tekemisessä tai hengessä jotenkin mukana ja vaikuttaneet toimintaamme!

Olemme vuosi toisensa jälkeen onnistuneet kehittymään ja kasvamaan yrityksenä. Tulemme jatkossakin auttamaan, konsultoimaan ja palvelemaan asiakkaita monilla eri alueilla!

You name it, we'll create it!

Mixtum 15 vuotta!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2018-01-01

Kuvake Kiitos vuodesta 2017 ja uudet koulutustilat

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme vuodesta 2017! Vuosi meni nopeasti ja piti meidät varsin kiireisinä koko ajan. Omia uusia kotisivuja emme ennättäneet siten julkaista tänäkään vuonna! Josko vuoden 2018 aikana tämäkin projekti saataisiin viimein vietyä loppuun!

Uudet koulutustilat

Vuoden 2018 alusta alkaen Mixtumin velhon lähikurssit pidetään Espoon Otanimessä, Aalto-yliopiston läheisyydessä, osoitteessaTekniikantie 12. Kyseessä on Technopolis-kampus ja siellä Innopoli 1 -niminen rakennus.

Kampusalue on Kehä 1 varrella ja sinne on hyvät kulkuyhteydet Helsingin, Espoon, Vantaan ja esimerkiksi Tampereen suunnalta. Paikalle voi tulla omalla autolla sekä bussilla että metrolla. Länsimetron metro-pysäkki on vain n. 300 metrin päässä koulutusrakennuksesta. Autoilijoille tarjolla on ilmainen pysäköinti suoraan talon edessä.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja kouluttautumaan laadukkaille velhon kursseille!

Velhon kurssikalenteri löytyy täältä.

Technopolis, Innopoli 1 Mixtum koulutusstudio

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2018-01-01

Kuvake Parhaat koulutukset - nyt entistä edullisempaan hintaan!

Alensimme velhon lähikurssien koulutushintoja. Nyt kaksipäiväiset laadukkaat velhon lähikurssit ovat vain 649 + alv ja yksipäiväiset lähikurssit vain 395 + alv.

Kaupan päälle tulee tuttuun tapaan laadukas ja värilasertulostettu Velhon käsikirja (opetusmoniste), kurssitodistus ja nyt uutena asiana vielä ilmainen pysäköinti autolla kurssipaikalle tuleville henkilöille! Kahvi- ja teetarjoulut kuuluvat myös mukaan kurssihintoihin.

Tämä on toistaiseksi voimassa oleva tarjous ja koskee kaikkia tarjonnassa olevia avoimia kursseja!

Emme ole siis rajoittaneet uusien kurssihintojen voimassaoloaikaa, mutta tartu ihmeessä tilaisuuteen ja varaa oma kurssisi tarpeeksi ajoissa!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-12-06

Kuvake Suomi 100 -juhlatarjous!!

Mixtum juhlii muun Suomen mukana.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tarjoamme KAIKISTA tulevista kursseista (sekä 2017 loppuvuoden kurssit että kevään 2018 kurssit) 100 euron alennuksen!

2-päiväinen avoin lähikurssi tarjoushintaan 595 + alv (norm. 695 + alv)
1-päiväinen avoin lähikurssi tarjoushintaan 395 + alv (norm. 495 + alv)

Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun asti eli ilmoittautumiset kursseille tulee tehdä 2017 loppuvuoden aikana. Tarjous koskee vain uusia kurssi-ilmoittautumisia eikä ole voimassa kursseilla, jotka ovat jo täynnä.

Paikkoja on vain rajoitetusti - hyödynnä tarjous ajoissa ja ilmoittaudu mukaan!

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa:
www.mixtum.com/kurssikalenteri.php#kurssilomake

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-12-02

Kuvake Kevään 2018 koulutuskalenteri on julkaistu!

Olemme julkaisseet kevään 2018 velhon-kurssikalenterin! Mukana on paljon tuttuja aiheita aikaisemmilta vuosilta. Esimerkiksi Adobe-paketti on edelleen varsin vahvasti mukana osana ohjelmistoa.

Varsinaisena uutena kurssiaiheena kalenteriin on nyt lisätty WordPress-velhon jatkokurssi. WordPressin jatkokurssilla syvennytään oman uniikin WordPress-sivuston suunnitteluun sekä erityisesti oman WordPress-teeman rakentamiseen. Kurssin aikana käytetään HTML-, CSS-, JavaScript- ja PHP-kieliä sekä MySQL-tietokantaa. Kurssin pohjaksi olisi hyvä olla käyty WordPress-velhon peruskurssi. WordPress-velhon peruskursseja pidetään pitkin kevätkautta ja jatkokurssin tarkka sisältökuvaus tullaan julkaisemaan vielä myöhemmässä vaiheessa.

Huom! Kaikki vuoden 2018 avoimet kurssit tullaan järjestämään Mixtumin uudessa koulustilassa, osoitteessa: Tekniikantie 12, Espoo. Koulutusrakennuksena toimii Innopoli 1 ja tulemme päivittämään ohjeet uuden koulutuspaikan suhteen kotisivuillemme lähiaikoina!

Tervetuloa kouluttautumaan velhon lähikursseille!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-10-30

Kuvake Halloween-kurssitarjous!

Velhot ovat liikkeellä Halloweenin aikaan!

Halloweenin kunniaksi myönnämme 100 euron alennuksen normaaleihin Velhon-kurssien kurssihintoihin.

Halloween-kurssitarjous!

Alennus koskee vain seuraavia valikoituja kursseja.

Tarjous on voimassa vain 30.10 - 13.11.2017 välisen ajan sekä vain uusille kurssi-ilmoittautumiselle.

Hyödynnä tarjous ajoissa!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-09-02

Kuvake Syksyn koulutukset, Premiere Pro -koulutustarjous ja Mixtumin videokuvaus- ja videoeditointipalvelut

Elokuun 2017 uutiskirjeessä kerromme tulevista syksyn koulutuksistamme. Uutiskirjeestä löydät myös koulutustarjouksen Adobe Premiere Pro -kurssiin liittyen! Lisäksi kerromme Mixtumin uusista videokuvaus- ja videoeditointipalveluistamme.

Lue uutiskirje täällä

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-06-14

Kuvake Kesän ja syksyn kurssitarjonta - elokuun alennetut kurssit!

Kesän ja syksyn 2017 kurssitarjontamme on nyt nähtävillä kotisivuillamme ja kursseille pääsee osallistumaan tuttuun tapaan kurssilomakkeella.

Mukana on tuttuja aiheita, muun muassa Adobe-koulutuksia, ohjelmointia, kuvankäsittelyä, videoeditointia jne, mutta jonkin verran on tapahtunut päivityksiä aiempiin koulutussisältöihin nähden. Lisäksi kokeilemme tänä vuonna paria kesäkurssia! Tarkemmin sanottuna kyseessä ovat aivan tavalliset laadukkaat Velhon lähikurssit, mutta kokeilemme kurssien järjestämistä elokuussa 2017. Huomaa, että elokuun kursseilla on alennetut kurssihinnat ja että löydät elokuun kurssien tarjoukoodin uutiskirjeestämme!

Lue 2017 / 06 uutiskirje täällä!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-04-10

Kuvake Pääsiäisyllätys!

Huomasimme, että Pääsiäispupu ON todella olemassa! Eikä tämä pupu jaa pelkkiä vitsoja vaan tarjoaa muutaman yllätysmunan!

25-26.4.2017 Adobe Photoshop -velhon peruskurssi
Pääsiäistarjous 595 + alv (Norm. 695 + alv) *

16-17.5.2017 Adobe Illustrator -velhon peruskurssi
Pääsiäistarjous 595 + alv (Norm. 695 + alv) *

12-13.6.2017 Adobe Animate -velhon peruskurssi
Pääsiäistarjous 595 + alv (Norm. 695 + alv) *

* pääsiäisyllätystarjoukset ovat voimassa vain mainituille kursseille ja niiden ajankohdille ja koskevat vain uusia kurssi-ilmottautumisia. Tarjoukset voi hyödyntää kurssien alkuun asti, mutta ilmoittautuminen kursseille tulisi tehdä mieluiten vähintään viikko ennen kurssin alkua. Voimassa ovat normaalit kurssien varaus- ja peruutusehdot.

Huom! Jotta voit hyödyntää tarjouksen, syötä ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeen lopussa olevaan Vapaa sana -kenttään "Tarjouskoodi: PASHA595". Saat sitten sähköpostissa tulevan kurssivahvistuksen yhteydessä vahvistuksen alennetusta hinnasta.

Osallistu kursseille täällä »

Toimi nopeasti ja muista, että ilmoittautuminen kurssille ei vielä maksa mitään!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-02-28

Kuvake Ylimääräinen Premiere Pro -velhon peruskurssi!

Olemme lisänneet kurssikalenteriin yhden ylimääräisen Premiere Pro -velhon peruskurssin huhtikuulle 2017. Tarkka ajankohta on 7.4.2017.

Lue lisää Premiere-kurssista tai katso koko kevään 2017 kurssikalenteri.

Paikkoja on vain rajoitetusti!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2017-02-14

Kuvake Ystävänpäivätarjous -15 %

Ystävänpäivän (14.2.2017) kunniaksi myönnämme -15% alennuksen kaikista kevään 2017 kurssihinnoista!

Tarjous koskee vain uusia kurssi-ilmoittautumisia ja on voimassa vain 20.2.2017 asti! Voimassa ovat normaalit kurssien varaus- ja peruutusehdot.

Toimi nopeasti ja muista, että ilmoittautuminen kurssille ei vielä maksa mitään.

Tarjouksen edut:

  • Kaksipäiväiset kurssit 590,75 € + alv (Norm. 695 + alv. Alennusta 104,25 € + alv)

  • Yksipäiväiset kurssit 420,75 € + alv (Norma. 495 + alv. Alennusta 74,25 € + alv).

Katso tästä kurssien ehdot

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-12-15

Kuvake Kiitos kuluneesta vuodesta ja kevään 2017 kurssit

Kiitämme kaikkia ystäviä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta!

Mixtumin koulutukset jäävät nyt vähäksi aikaa Joululomalle, mutta tammikuussa 2017 se alkaa taas ja avoimet velhon-kurssit pyörähtävät käyntiin.

Voit lukea laajemman uutiskirjeen koskien kevään 2017 koulutuksia täällä. Samalla näet pienen mainoksen uusista kotisivuistamme, jotka on tarkoitus saada käyttöön jo vuoden taitteessa.

Tällä erää, hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-11-24

Kuvake Kevään 2017 kurssikalerin päivämäärät nähtävillä!

Kevään 2017 kurssipäivämäärät ovat nyt julkistettu ja tarjonta on laajempaa ja kovempaa kuin koskaan ennen!

Mukana on paljon tuttuja aiheita, mutta myös kokonaan uusia tai hieman muutettuja kursseja ja koulutusrunkoja. Esimerkiksi aiempi HTML5-kurssi on nyt Web-tekniikat-niminen kurssi ja pitää sisällään erityisesti HTML5, CSS3, ja JavaScript-ohjelmointikoulutusta. Kurssi on myös muuttunut yksipäiväisestä kaksipäiväiseksi aiheen laajuuden takia. Web-tekniikat-kurssin lisäksi samankaltaiseen tarjontaan keväällä 2017 kuuluu myös Adobe Dreamweaver -velhon peruskurssi. Tämä kurssi on otettu takaisin tarjontaan yleisön pyynnöstä ja myös siksi, että Adobe on taas alkanut selvästi panostaa ohjelmaan. Uusin Dreamweaver CC 2017 on nimittäin muuttunut jo ulkoisestikin hyvin paljon aiemmasta versiosta.

Lisäksi keväälle 2017 harkitaan vielä Adobe After Effects ja Cinema 4D -koulutuksia! Päätöstä tai päivämäärä näiden aiheiden suhteen ei ole vielä tehty.

Alla lista jo varmuudella pidettävistä kursseista. Kurssipäivät tullaan lisäämään kurssikalenteriin lähipäivien aikana ja silloin kursseja voi alkaa myös varailemaan! Jos sinulla on kysyttyvää kursseihin liittyen, ota yhteyttä yhdeydenottolomakkeen kautta.

Tammikuu 2017:

Helmikuu 2017:

Maaliskuu 2017:

Huhtikuu 2017:

Toukokuu 2017:

Kesäkuu 2017:

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-11-22

Kuvake Mustan perjantain kunniaksi loppuvuoden koulutukset -15% !

Black Friday tulee ja kaupat täyttyvät monista tarjouksista. Ajattelimme, että miksemme mekin osallistuisi mukaan omalla panoksella!

Näin ollen, mustan perjantain kunniaksi myönnämme loppuvuoden 2016 kaksipäiväisiin koulutuksiin vähintään 15 % alennuksen (säästöä yli sata euroa!). Tarjous koskee joulukuussa pidettäviä Adobe Illustrator ja Adobe Animate -kursseja.

Huomaa, että tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja kurssille ilmoittautuminen tulee suorittaa annetun aikarajan sisällä. Kaikki aikarajan sisällä tehdyt kurssivaraukset saavat automaattisesti alennuksen (mitään ei tarvitse valita tai mainita ilmoittautumisen yhteydessä). Tarjouksessa olevia kursseja koskevat muuten kaikki normaalit kurssiehtomme.

8-9.12.2016 Graafinen suunnittelu ja Adobe Illustrator -velhon peruskurssi (norm. 695 € + alv, tarjoushinta 590 € + alv)
Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään 5.12.2016 mennessä!

12-13.12.2016 HTML5-animointi ja Adobe Animate -velhon peruskurssi (norm. 695 € + alv, tarjoushinta 590 € + alv)
Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään 9.12.2016 mennessä!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-10-11

Kuvake Uusi Adobe Premiere Pro -kurssi

Olemme lisänneet uuden Adobe Premiere Pro -videokoulutuksen mukaan kurssikalenteriin. Kurssi pidetään marraskuun alussa 4.11.2016.

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-07-06

Kuvake Adobe Dreamweaver is back!

Adobe on tekemässä parhaillaan varsin isoaa remonttia ja uudistamassa suositun web-editorin, Adobe Dreamweaverin, täysin moderniksi web-työkaluksi ja ohjelmointiympäristöksi. Tällä hetkellä Dreamweaverin uusin versio on Beta-tilassa ja sitä voivat kokeilla kaikki asiasta kiinnostuneet. Ohjelmassa on jo nyt lukuisia parannuksia ja Adobe ottaa koko ajan vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.

OHJELMAN TAUSTAA:

Adobe Dreamweaver on ollut erittäin suosittu web-editori jo liki 19 vuoden ajan. Viime vuosina Dreamweaverin käyttö on laskenut, koska web-sivuja ei enää luoda "sivu-sivulta"-periaatteella, vaan web-sivustot ovat tietokantapohjaisia ja tilalle on tullut esimerkiksi erittäin suosittu WordPress-ekosysteemi sekä muut vastaavat sisällönhallintajärjestelmät.

Dreamweaver on kuitenkin edelleen laadukas tuote, kun halutaan käyttöön laaja ja monipuolinen editori joko visuaaliseen sisällöntuotantoon ja sisällön päivittämiseen tai vaikkapa vain pelkäksi koodauseditoriksi. Monet pienemmät ja jossain määrin kätevämmät koodieditorit, kuten vaikkapa Brackets SublimeText, ovat nopeasti tulleet yhä suosituimmiksi, mutta Dreamweaverin käyttäjiä on edelleen paljon ja se on yhä kaikista monipuolisin ja samalla myös visuaalisin web-editori.

Adobe Dreamweaverin hyvä puoli on myös siinä, että se integroituu saumattomasti Adoben muiden sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi Adobe Photoshopiin. On mahdollista esimerkiksi tuoda ohjelmaan PSD-leiska ja aloittaa web-sivun rakentaminen suoraan graafisen leiskan päälle tai jopa muuttaa Photoshop-tiedostossa olevia teksti- tai kuvaelementtejä suoraan CSS-koodiksi. Kaikki web-suunnittelijat eivät kuitenkaan ole taitavia koodareita, joten jokin helppokäyttöinen ja visuaalinen työkalu tarvitaan joka tapauksessa.

UUDISTUNUT VERSIO:

Tässä hieman tietoa jo nyt tehdyistä uusista ominaisuuksista ja parannuksista:

  • Käyttöliittymä on uudistettu ja se muistuttaa nyt muita Adoben graafisia sovelluksia. Työkalut ovat kuvakkeina ohjelman laidalla, kuten muissakin Adoben sovelluksissa, ja ulkoasua hallitsee nyt kauttaaltaan tummanharmaa teema (jota voi kuitenkin muokata vaaleammaksi ohjelman asetuksissa).

  • Koodieditori on uudistettu ja ajanmukaistettu ja se on nyt erittäin nopea. Lukuisilla näppäinkomennoilla ja oikoteillä koodia voi tuottaa hyvinkin nopeasti. Dreamweaver tukee esimerkiksi Emmet-komentoja, joten ns. Web Developer Toolkit -ominaisuuden ansiosta koodia voi kirjoittaa erittäin nopeasti: yksi lyhyt komento voi tuottaa lukuisia koodirivejä samalla kertaa! Myös Brackets-käyttäjille tuttu Quick Edit on mukana ja valittuun HTML-elementtiin vaikuttavaa CSS-koodia voidaan muokata nopeasti ja suoraan erillisessä CSS-tiedostossa yksinkertaisella näpäinkomennolla. Lisäksi Dreamweaverin koodieditori tukee ns. Multi cursor -ominaisuutta, jossa editorissa voi kirjoittaa samaan aikaan monelle eri koodiriville (esimerkiksi saman Class-viittauksen voi tehdä yhdellä kertaa vaikkapa kymmenelle eri HTML-elementille!

  • Parantunut CSS-tuki kattaa täydellisesti LESS- ja Sass-tiedostojen kääntämisen (Preprocessors), joten tyylimääritysten luominen tapahtuu nykyaikaisin menetelmin eikä mitään erillisiä sovelluksia tarvitse asentaa. Jos tiedät mitä vaikkapa CSS-muuttujilla tarkoitetaan, ymmärrät miten kätevästä asiasta on kyse.

  • Ylipäänsä Dreamweaverin avulla voidaan kirjoittaa lukuisia muitakin kieliä, kuten JavaScript-, JSON-, Python-, XML-, SVG- ja PHP-tiedostoja, joten se sopii muuhunkin kuin vain HTML- ja CSS-työskentelyyn. Kaikissa tuetuissa kielissä on mukana automaattinen tekstinsyöttö ja virheenkorjaus. Dreamweaver tukee myös natiivisti esimerkiksi Bootsrap-JavaScript-kirjastoa.

  • Uusia ominaisuuksia tulee koko ajan lisää. Viimeisimpinä esimerkiksi GIT-tuki versionhallintaa varten. Beta-versiossa on myös oma Feedback-painike, jolla voi antaa palautetta ohjelmistosta ja antaa kehitysideoita.

Adobe Dreamweaver on tullut takaisin myös Velhon lähikurssien valikoimaan! Lue lisää Dreamweaver-kurssista.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-07-05

Kuvake Syksyn 2016 kurssikalenteri on julkaistu!

Olemme julkaisseet syksyn 2016 kurssikalenterin. Mukana tuttuun tapaan suuri määrä Adoben ohjelmistoja ja sovelluksia sekä muita mielenkiintoisia aiheita!

HTML+CSS+JavaScript-kurssi toteutetaan nyt yhdessä Adobe Dreamweaver -ohjelmiston kanssa. Tällä kurssilla voit ottaa Adobe Dreamweaverin tehokkaaseen käyttöön ja omaksua nykyaikaisia verkkosivujen toteutustekniikoita tai tulla opiskelemaan nimenomaan ohjelmointiin liittyviä asioita (HTML5, CSS3 ja JavaScript) editorista välittämättä. Huomaa, että kurssilla voi käyttää halutessa myös jotain muuta koneilla olevaa editoria ja voit käyttää tilalla myös omaa tietokonettasi ja siinä olevaa editoria.

Jos haluat pysyä kehityksessä mukana, tule mukaan kouluttautumaan, innostumaan ja verkostumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2016-02-09

Kuvake Kolmas peräkkäinen ennätysvuosi!

Mixtumin tilikausi 2015 sujui hyvin; jopa hieman yli odotusten! Lopputuloksena uusi ennätys sekä liikevaihdossa että tuloksessa mitattuna. Lisäksi kyseessä on jo kolmas peräkkäinen ennätysvuosi, joiden putki alkoi vuonna 2013.

Vuoden 2015 liikevaihto kasvoi n. 9,8 % edellisvuodesta ja liikevoiton suhteellinen kasvu oli jopa 19,9 % edellisvuoteen mitattuna. Koulutuspuolen tulos oli kovin koskaan ja tuotannollisten töiden tulos toiseksi kovin (vain viime vuosi oli parempi).

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-12-28

Kuvake Uuden koulutusstudion avajaistarjous! Säästä 100 euroa!

Aiemman uutisen mukaisesti koulutusstudiomme muuttaa Helsingin Ruoholahteen 1.1.2016 alkaen. Samalla kurssihintamme nousevat aiemmasta.

Tarjoamme nyt uuden toimipisteen avajaistarjouksena kaikkia kevään 2016 kursseja 100 euron alennuksella! Huomaa, että tarjous on voimassa vain 10.1.2016 asti, jonka jälkeen käytössä on uusi hinnasto. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin ilmoittautua haluamillesi kevään kursseille viimeistään 10.1 mennessä - etusi on automaattisesti voimassa!

Nyt kannattaa toimia nopeasti - samalla myös varmistat paikkasi kurssilla!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-12-27

Kuvake Kevään 2016 kurssikalenteri on julkaistu!

Olemme julkaisseet kevään 2016 -kurssikalenterin!

Velhon kurssit käynnistyvät tammikuun 2016 loppupuolella ja jatkuvat aina kesään asti, jonka jälkeen jäämme tuttuun tapaan pienelle kesätauolle.

Mukana kevään 2016 kurssikalenterissa on tuttuun tapaan erityisesti Adoben suosituimipia ohjelmistoja: Photoshop, InDesign, Premiere jne. Uutena tulokkaina mukana on tällä kertaa upouusi Adobe Animate CC, josta kannattaa lukea lisää myös täältä sekä HTML5, CSS3 ja JavaScript -tekniikoihin keskittyvä verkkosivujen toteutus -kurssi, joka on muutettu aiempaan verrattuna kaksipäiväiseksi ja sisältää nyt entistä enemmän asiaa.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-12-26

Kuvake Edge Animate ja Flash = Adobe Animate CC!

Adobe antoi marras- ja joulukuun 2015 taitteessa ilmoituksen siitä, että Adobe Edge Animaten aktiivinen kehitys lopetetaan! Tämä tuli varmasti monelle web-animoijalle yllätyksenä, vaikka Edge Animate onkin viettänyt jo pidempään hiljaiseloa. Edge Animate on ollut moderni työväline HTML5- ja CSS3-muotoiseen animointiin ja sen oli varmasti (ainakin jossain vaiheessa) tarkoitus korvata Adobe Flash -sovellus, jonka käyttö tuli tiensä päähän - ainakin mitä tulee Flashin oletusarvoiseen SFW-muotoiseen sisältöön ja uuden ajan mobiili- ja tablet-laitteisiin liittyen.

Adobe on uudelleenkoodannut Flashin eli Flash tekee uudelleentulemisen alkuvuodesta 2016! Käytännössä vanha Flash kuolee pois ja Adobe lanseeraa uuden version Flashista uudella nimellä: Adobe Animate CC. Adobe Animate CC varmasti tuntuu ja näyttää Adobe Flashilta, mutta siihen on integroitu ominaisuuksia nimenomaan Edge Animatesta (mm. HTML5-muotoinen julkaisu ja OAM-tiedostojen tuki). Lisäksi Adobe Animate tukee 4K+ -videotiedoston vientiä, HTML5 Canvas -elementtiä, WebGL-tekniikkaa, perinteistä Flashia (SWF) ja AIR-tekniikkaa tarjoaa uusia työkaluja ja ominaisuuksia aiempaan Flash-versioon nähden.

Jatkossa Adoben johtava animointisovellus on siis nimenomaan Adobe Animate! Näin ollen Mixtum lopettaa Edge Animaten kouluttamisen tammikuusta 2016 alkaen ja alkaa järjestämään nimenomaan Adobe Animate -velhon peruskursseja. Ensimmäiset Adobe Animate -koulutukset on tarkoitus pitää jo alkuvuodesta 2016. Tämän uutisen kirjoittamishetkellä tarkka julkaisupäivämäärä Adobe Animatea kohtaa ei ole vielä tiedossa, mutta oletettavasti se on jossain vaiheessa tammikuussa 2016.

"Flash" palaa siis uuden nimen turvin takaisin koulutuskalenteriimme parin vuoden tauon jälkeen. Jos etsit yhä Edge Animate -velhon kurssia, sitä ei löydy enää kurssikalenteristamme, mutta voimme järjestämme edelleen henkilökohtaista / räätäläityä konsultoitia aiheesta.

Jos haluat lukea aiheesta Adoben ohjelmistomuutoksista, kannattaa suunnata Adoben blogi-sivuille.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-12-25

Kuvake Koulutusstudiomme muuttaa Helsingin Ruoholahteen!

Mixtum muuttaa uuteen osoitteeseen! Sekä koulutusstudion sijainti että posti- ja laskutusosoitteemme muuttuvat.

Koulutusstudiomme muuttaa uuteen moderniin tilaan Helsingin Ruoholahdessa. Ruoholahdesta on loistavat liikenneyhteydet esimerkiksi Espooseen ja Helsingin keskustaan. Koulutuspaikan lähistöltä löytyy suuri määrä ravintoloita, pikaruokapaikkoja, hotelleja sekä julkisia liikennevälineitä. Koulutusstudiomme uusi käyntiosoite on 1.1.2016 alkaen Itämerenkatu 5, Helsinki. Koulutuspaikka on vain muutaman minuutin päässä Helsingin Rautatieasemasta ja sinne pääsee sekä metrolla, raitiovaunulla että muillakin julkisilla liikennevälineillä.

Mixtumin tuotantotila sekä posti- ja laskutusosoite on joulukuusta 2015 alkaen Konsulinrinne 11, 02450, Sundsberg. Ruoholahden toimipisteemme toimii pääasiassa koulutuspaikkana, mutta tarvittaessa voimme sopia asiakastapaamisia myös sinne.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-06-10

Kuvake Syksyn ja loppuvuoden kurssikalenteri julkaistu!

Olemme julkaisseet tulevan syksyn ja 2015 loppuvuoden kurssikalenterin. Mukana tuttuun tapaan suuri määrä Adoben suosituimpia ohjelmistoja ja sovelluksia sekä muita mielenkiintoisia aiheita (kuvankäsittely, taitto, ohjelmointi jne.).

Katso koko loppuvuoden kurssitarjonta.

Jos haluat pysyä kehityksessä mukana, tule mukaan kouluttautumaan, innostumaan ja verkostumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-04-16

Kuvake Uusi InDesign-kurssi alkukesästä!

Olemme päättäneet järjestää uuden ylimääräisen InDesign-velhon peruskurssin alkukesällä 3-4.6.2015. Voit osallistua kurssille täällä.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-04-15

Kuvake Mixtumin yleinen puhelinnumero ei käytössä toistaiseksi!

Mixtumin yleinen puhelinnumero ei toimi tällä hetkellä - laite on huollettavana.

Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa Pasi Kainulaiselle tai ottaa yhteyttä kotisivujemme yhteydenottolomakkeen avulla.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-03-23

Kuvake Adobe Dreamweaver -kurssille uusi ajankohta!

Adobe Dreamweaver -velhon peruskurssi on siirretty uudelle ajankohdalle toukokuulle. Kurssi pidetään 12-13.5 aiemmin ilmoitetun 27-28.4 sijaan.

Tervetuloa mukaan kurssille oppimaan yleistä tietoa nykyaikaisista verkkosivuista sekä HTML-, CSS- ja JavaScript-tekniikoista monipuolisen ja visuaalisen editorin avulla!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2015-02-11

Kuvake Mixtum jälleen uuteen ennätykseen!

Mixtumin tilikausi 2014 sujui hyvin ja odotusten mukaisesti. Liikevaihto nousi uuteen enntykseen jo toista vuotta perkkin - tll kertaa tosin vain aavistuksen vertailtaessa vuotta aiempaan. Sen sijaan liikevoiton suhteellinen osuus nousi liikevaihtoa reippaammin, noin 16 % vuodesta 2013. Koulutuspuoli kasvoi aiemmasta n. 7 %, kun taas tuotantopuoli jopa supistui aavistuksen aiemmasta vuodesta.

Tst on hyv jatkaa vuoden 2015 osalta. Luvassa on paljon mielenkiintoisia julkistuksia ja web-hankkeita. Koulutuspuolellakin tilauskirjat ulottuvat pisimmilln vuoden 2016 loppukevlle.

Toivoa olisi mys sen suhteen, ett saisimme jossain vaiheessa aikaiseksi mys omat uudet kotisivumme, jotka ovat olleet "tyn alla" jo useamman vuoden ajan :)

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-12-31

Kuvake Kiitos kuluneesta vuodesta ja menestyst vuodelle 2015!

Mixtum kiitt ja kumartaa kuluneesta vuodesta. Samalla toivotamme kaikille nykyisille (ja tuleville) asiakkaille tunnelmallista joulunaikaaja kaikkea hyvtulevalle vuodelle 2015!

Merry Christmas and a Happy New Year!

God jul och gott nytt r!

Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!

Joyeux Nol et Bonne Anne !

Pyeri Juovla ja luholas Udda Ive!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-12-09

Kuvake Kevn 2015 kurssikalenteri julkaistu!

Olemme julkaisseet kevn 2015 kurssikalenterin! Tarjolla on tuttuun tapaan monenlaisia IT-kursseja ja -koulutuksia.

Kaikista trkeimmist aiheista on tarjolla kaksi ns. "velhon peruskurssia" tulevan kevn aikana. Velhon jatkokurssien toteutuminen on viel hieman epvarmaa, mutta keskuulle on jtetty toistaiseksi tilaa juuri esimerkiksi jatkokursseja varten. Jos kurssikalenterista ei lydy etsimsi kurssiaihetta, ota yhteytt ja katsotaan voisimme jrjest sinulle henkilkohtaisen ja rtlidyn kurssin kyseisest aiheesta! Voit mys ottaa meihin muutenkin yhteytt ja pyyt tai toivoa lis kurssiaiheita mukaan kaikille avoimien velhon kurssien joukkoon. Pyrimme kasvattamaan kurssitarjontaamme koko ajan tasaiseen tahtiin.

Tst pset 2015 kevn kurssikalenteriin »

Tervetuloa oppimaan, verkostumaan ja innostumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-11-20

Kuvake Uusi Adobe Premiere kurssi listty joulukuulle!

Olemme yleisn pyynnst lisnneet uuden Adobe Premiere Pro -kurssin viel mukaan vuoden 2014 kurssitarjontaan! Premiere-velhon peruskurssi pidetn joulukuussa 12.12.2014.

Tervetuloa mukaan oppimaan videoeditoinnin saloja!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-09-17

Kuvake Joulukuun HTML5-velhon lhikurssi

Mixtumin joulukuun kaikille avoin HTML5-velhon lhikurssi jrjestetn ennakkotiedoista poiketen jo 3.12.2014 (eik aiemman tiedon mukaisesti 12.12.2014). Sivuhuomautuksena mys, ett HTML5-tekniikoiden ohella kurssilaiset saavat tietoa CSS- ja JavaScript-tekniikoista. Kurssin tarkemmat tiedot lydt tlt.

Koulutuskalenteristamme lydt kaikki ajan tasalla olevat kurssit ja niiden pivmrt.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-08-11

Kuvake Syyskauden koulutukset pyrhtvt kyntiin!

Mixtumin syykauden koulutukset ottavat varaslhdn ja pyrhtvt kyntiin jo nyt elokuussa. Myhemmin syksyll opetustahti ja tarjonta sen kuin kasvavat.

Tulevan koulutuskauden kunniaksi olemme uudistaneet koulutusluokkaamme pienimuotoisella stailauksella ja pyrkineet parantamaan opiskeluviihtyvyytt. Tuleva koulutuskausi on muutenkin jnnittv, sill Adobe julkaisi kesn aikana uudet 2014-versiot Creative Cloud -ympristst. Adoben ohjelmistoissa on tapahtunut muutoksia ja parannuksia ja nyt onkin oikein hyv sauma ottaa haltuun Adoben CC-ymprist ja 2014-version uudistukset!

Tarkista velhon kurssikalenterimme, ilmoittaudu mukaan kurssille ja ota ohjelmisto tehokkaasti haltuun!

Tervetuloa oppimaan, verkostumaan ja innostumaan!

Mixtum. koulutusluokka

Mixtum. koulutusluokka

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-07-04

Kuvake Lataamme akkuja 7.7 - 18.7.2014

Lataamme akkuja kesloman merkeiss. Toimistomme on suljettuna 7.7 - 18.7.2014 vlisen ajan.

Vastaamme kaikkiin vastausta odottaviin viesteihin viimeistn 21.7. Samoin Velhon lhikursseille imoittautumiset rekisteridn ja hyvksytn vasta tss vaiheessa.

Toivotamme kaikille mukavaa ja toivottavasti helteisen lmmint kes!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-06-06

Kuvake Mixtumin kesn ja loppuvuoden 2014 kurssikalenteri

Loppuvuoden kurssikalenteri on julkaistu!

Tule tarkistamaan kurssitarjonta ja ilmoittaudu ajoissa mukaan kurssille!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-03-23

Kuvake Uusi Lightroom -kurssi listty kurssikalenteriin!

Olemme lisnneet uuden Photoshop Lightroom -kurssin, joka pidetn 19.5. Katso tarkempia tietoja kurssitarjonnasta Velhon kurssit -sivulta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-03-06

Kuvake Mixtum ylsi uuteen enntykseen!

Mixtum ylsi uuteen enntykseen vuoden 2013 tuloksen osalta. Tuloksena oli isoin liikevaihto ja liikevoitto sitten vuoden 2008, joka piti aikaisempaa enntyst. Viime vuoteen mitattuna kasvua kertyi yli 200%.

Kuluva vuosi 2014 ei sekn nyt yhtn huonolta jo sovittujen tiden osalta. Toisaalta mys pisimmlle sovitut tyt ulottuvat jo vuodelle 2016.

Kiitmme asiakkaitamme vuodesta 2013. Tst on hyv jatkaa!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2014-01-08

Kuvake Viel viikko aikaa hydynt alennettu hinta Velhon kurssille!

Kaikille avoimien Velhon kurssien hinnat muuttuvat hieman viikon pst. Jos varaat kurssin 15.1 menness, saat kurssin viel edullisemmalla hinnalla! Katso tarkempia tietoja kurssien esittelyteksteist, kohdassa "Kurssin kokonaishinta".

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-12-24

Kuvake Hauskaa Joulua & Onnellista Uutta Vuotta!

Mixtum toivottaa kaikille nykyisille (ja tuleville) asiakkaille Hauskaa Joulua & Onnelista Uutta Vuotta!

Olkoon joulun aika riemua tulvillaan, tuokoon uusi vuosi onnea tullessaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-12-10

Kuvake Pieni muutos kurssihintoihin (kevt 2014)

Kaikille avoimien Velhon kurssien hinnat muuttuvat hieman 15.1.2014 jälkeen!

Yksipäiväinen kurssi: 370 + alv => 390 + alv
Kaksipäiväinen kurssi 560 + alv => 590 + alv

Huomaa, ett jos varaat kevn 2014 aikana pidettvn kurssin 15.1 mennessä, saat kurssin vielä edullisemmalla hinnalla!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-12-04

Kuvake Kevn 2014 kurssikalenteri julkaistu!

Olemme julkaisseet kevn 2014 kurssikalenterin! Ensi vuoden alussa on viel hieman aikaa ladata akkuja, mutta tammikuun loppupuolella meno ja opiskelu taas jatkuvat. Mukana on sek vanhoja tuttuja ett aivan uusia kurssiaiheita!

Muista osallistua kursseille hyviss ajoin, jotta pset varmasti mukaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-10-21

Kuvake Status-pivitys

Tervehdys! Pienen hiljaiselon jlkeen on taas aika pienen status-pvityksen.

Olemme olleet erittin kiireisi koko kesn sek alkusyksyn - erityisesti muutaman erittin laajan web-hankkeen tiimoilta. Samaan aikaan meill on menossa useita pienempi kotisivuprojekteja sek pari salaiseksi jtetty hanketta, joista emme voi valitettavasti esitt tynytteit tai kertoa sen tarkemmin. Vaikkei tynytekalenterimme siis kovin tydelt viime aikojen valossa nytkn, olemme olleet enemmn kuin tystyllistettyj! Toivottavasti psemmekin pian julkaisemaan suuren mrn erilaisia toteutuksia.

Tyypilliseen tapaan mys koulutukset ja konsultoinnit rullaavat hyvin. Olemme lisnneet koulutuskalenteriimme uusia aiheita, muun muassa Adobe Edge Animate, HTML5, Adobe Muse ym. Kaikille avoimilla Velhon lhikursseilla on psntisesti viel tilaa, mutta esimerkiksi rtlityjen konsultointien ja henkilkohtaisten valmennusten osalta myymme jo vuotta 2014, sill loppuvuosi 2013 on periaatteessa jo tysin tyteen buukattu. Olemme mys toteuttaneet lis Velhon opetusmonisteita. Tarjonta on nyt jo melko kattavaa. Uusia aiheita ovat mm. WordPress, Edge, Muse, HTML5 jne. Olemme lisksi alkaneet tarjota nit opetusmonisteita oppilaitosten lisksi mys suoraan yksityishenkilille, joskin tilauslomakkeet ym. toiminnallisuudet ovat tulossa vasta myhemmin valmistuville uusille kotisivuillemme.

Kaikkien niden kiireiden keskelle ovat jneet (valitettavasti jlleen kerran) omat kotisivumme. Nill nkymin ehdimme viimeistelemn (kuitenkin jo melko pitklle saatetut) tysin uudistuneet ja laajentuneet HTML5-pohjaiset, responsiiviset ja muutenkin huomattavasti nykyiaiset kotisivumme vasta aikaisintaan loppuvuodesta (tai ensi vuoden alusta).

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-06-18

Kuvake Syksyn 2013 kurssikalenteri julkaistu!

Mixtumin koulutustarjonta hiljenee pikku hiljaa kesn viettoon, mutta syksyll kurssit ja koulutukset pyrhtvt taas uudelleen kyntiin! Olemme julkaisseet syksyn (2013) kurssitarjonnan, joten laita itsesi kiinnostavien aiheiden pivmrt yls jo hyviss ajoin ja tule syksyll mukaan kouluttautumaan!

Pidmme loppuvuoden aikana runsaasti Velhon lhikursseja ja -koulutuksia tutuista aiheista, kuten esimerkiksi Adoben Photoshop-, InDesign-, Illustrator-, Flash- ja Dreamweaver-ohjelmistoista, mutta mukana on nyt mys aivan uusia aiheita, kuten esimerkiksi WordPress, HTML5, Adobe Edge Animate ja Adobe Muse. Voit mys ehdottaa meille muita aiheita, sill mikli jotain kurssiaihetta toivotaan tarpeeksi paljon me todennkisesti jrjestmme sellaisen!

Virkistv ja rentouttavaa kes, tavataan taas syksyll!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-05-13

Kuvake Adobe Creative Cloud -kurssit ja -koulutukset

Adobe Creative Cloud -koulutukset ja -kurssit ovat tulossa mukaan Mixtumin koulutuskalenteriin syksyll 2013.

Jos et viel tied mit Creative Cloud tarkoittaa, kyseess on lyhyesti kuvailtuna Adoben uusi kuukausimaksuun perustuva lisenssinhallintajrjestelm, jossa tarjolla on tuttujen Creative Suite -sovellusten lisksi mys aivan uusia sovelluksia ja tykaluja sek viel ilmaista pilvitallennustilaa. Aivan uusia ohjelmistoja ovat esimerkiksi Adobe Edge Animate ja Adobe Muse, mutta mukaan mahtuu paljon muutakin mielenkiintoista. Ylipns Creative Cloud on paljon enemmn kuin ernlainen Creative Suite CS7 -pivityspaketti.

Lue lis Creative Cloudista Mixtumin tt aihetta ksittelevst artikkelista.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-04-18

Kuvake Wordpress-koulutukset ja -kurssit

Toukokuusta 2013 alkaen jrjestmme Wordpress-kursseja. Wordpress on ilmainen ja erittin suosittu avoimeen lhdekoodiin perustuva sisllnhallintajrjestelm. Mixtumin Wordpress Velhon peruskurssilla opit ohjelman peruskytn, yllpidon, sivujen sisltjen muokkaamisen, teemojen hallinnan, lismoduulien hydyntmisen ym. Kurssin jlkeen osaat asentaa Wordpressin ja kytt sit monipuolisesti omien web-sivujen julkaisualustana.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-03-24

Kuvake Velhon kurssit ja koulutustarjonta

Olemme lisnneet suosittuun ja kiitosta kernneeseen Velhon kurssitarjontaan lis kursseja viel tlle kevlle. Esimerkiksi toukokuulle on listty Dreamweaver, HTML, CSS ja Javascript -kurssi sek Flash & Actionscript -kurssi. Ensi syksyn laajennamme kurssitarjontaamme entisestn ja alamme pitmn HTML5 + Javascript -aiheisia ohjelmointikursseja sek Wordpress -julkaisujrjestelmn liittyvi Velhon peruskursseja. Olemme mys avoimia ehdotuksille! Jos haluat, ett jrjestmme tietyn aiheen kursseja, kerro toiveesi yhteydenottolomakkeen avulla.

Kaikille avoimille Velhon lhikursseille voi osallistua osoitteessa: www.mixtum.com/kurssikalenteri.php#kurssilomake. Kannattaa lisksi muistaa, ett jrjestmme mys henkilkohtaista valmennusta aiheesta kuin aiheesta. Tulemme tarvittaessa suoraan omalle typisteellesi konsultoimaan ja auttamaan.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2013-01-10

Kuvake Mixtum tytti 10-vuotta!

Mixtum tytti vuoden 2012 lopussa 10-vuotta! Kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistykumppaneille sek kaikille muille tahoille, jotka ovat ollet tekemisess tai hengess mukana ja vaikuttaneet toimintaamme! Katsomme positiivisesti tulevaan ja odotamme innolla seuraavan 10-vuoden aikana tapahtuvia asioita!

Kymmeness vuodessa olemme onnistuneet kehittymn ja kasvamaan yrityksen sek auttamaan, konsultoimaan ja palvelemaan erilaisia ja eri kokoisia asiakkaita hyvin monilla eri alueilla. Alkuaikoina tarjosimme erityisesti koulutus- ja konsultointipalveluja yrityksille ja koulutuskeskuksille, mutta nykyisin jrjestmme omia Velhon lhikursseja sek toteutamme kaikkea perinteisest printti- ja web-grafiikasta mobiili- ja tablet-sovelluksiin, vaativiin web-palveluihin sek web- ja mobiilipeleihin. Lhtkohtamme on aina ollut auttaa asiakasta lytmn parhaat ratkaisut ja hydyt IT-palveluista. Tunnuslauseemme, You name it, we'll create it, mukaisesti pyrimme jatkossakin tarjoamaan laadukkaita palveluja hyvin monilla eri osa-aluella. Ota yhteytt, esit meille haasteesi ja me mietimme, kuinka voisimme tarjota siihen ratkaisun!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-12-29

Kuvake Lis kursseja ja kurssiaiheita

Olemme lisnneet koulutuskalenteriin lis kursseja vuodelle 2013. Sek kurssipivi ett aivan uusia kurssiaiheita on tulossa viel myhemmss vaiheessa lis!

Vuoden 2012 lopulla mukaan valikoimaan tuli Adobe Photoshop Elements 11 Velhon peruskurssi. Vuoden 2013 puolella valikomaan listn viel Adobe Illustrator CS6 Velhon peruskurssi. Lisksi vuoden 2013 kevll tai syksyll valikoimaan on tulossa Wordpress-kursseja. Tuttuun tapaan kaikki jo aiemmin mukana olleet kurssiaiheet (Photoshop, InDesign, Dreamweaver ja Flash) silyvt mukana edelleen.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-12-23

Kuvake Hyv joulua ja onnellista uutta vuotta!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme (nykyisille ja tuleville) hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2012 sujui oikein mukavasti ja tyt pitivt meidt hyvin kiireisin lpi koko vuoden. Iso kiitos kaikille asiakkaille sek koulutus- ett tuotantopuolella. Tst on hyv jatkaa ensi vuoden puolella!

Mit kuluneesta vuodesta ji erityisesti ji mieleen oli se, ett aloitimme omien Velhon lhikurssien pitmisen vuoden 2012 alussa. Kevn ajan jrjestimme kurssit Helsingin Pukinmess (varsinaisen toimistomme sijaitessa Malmilla), mutta syyskuussa muutimme samalla sek koulutuskeskuksen ett tuotantotoimiston Helsingin Arabianrantaan, jossa toiminta jatkuu edelleen. Koulutusten ja konsultointien lomassa ahersimme samalla laajojen web-hankkeiden parissa. Osa projekteista, muun muassa ravitsemuspassi.fi, ehdittiin julkaista jo loppuvuodesta, mutta osa tist valmistuu ja julkaistaan vasta vuoden 2013 puolella. Vuoden 2013 alkuun meille on tulossa mys aivan uusia ja viel aiempaa laajempia sivustoja ja palveluja toteutettavaksi, joista luonnollisesti tiedotamme lis, kunhan aika on kyps. Vuoden 2013 puolella pyrimme mys laajentamaan kurssitarjontaamme uusilla koulutusaiheilla ja -tilaisuuksilla.

Kiireinen vuosi tarkoitti kytnnss mys sit, ett omat tysin uusitut kotisivumme ehditn viimeistell ja julkaista valitettavasti vasta vuoden 2013 puolella. Sivujen ulkoasu ja perusrakenne ovat olleet jo pitkn valmiita, mutta viimeistely ja sislln luominen on edelleen tyn alla (edelleen tm "suutarin lasten kengt" -tilanne). Uusille sivuille on tulossa mm. aiempaa paremmat kurssivarausjrjestelmt, Ajax-pohjainen tyyliks tynytegalleria, paljon pieni ja hienoja yksityiskohtia, ja kaikki sivun osat toteutetaan nykyisi web-standardeja kytten (HTML5, CSS3, jQuery, responsiivisuus, mobiiliversiot jne.). Sivut julkaistaan monilla eri kieliversioilla ja sisltvt muutenkin monia parannuksia ja laajennuksia nykyisiin verrattuna. Olemme mys suunnitelleet sivujen yhteyteen omien mobiilisovellusten (Android, iOS) julkaisemista, jotka hydyntvt kotisivuillamme olevaa sislt (esim. lhikurssien varaustilanne).

Palaamme taas asiaan piakkoin, sill meill on pian muutakin mukavaa tiedotettavaa :)

Joulurauhaa toivottaen,
Mixtum-tiimi

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-10-31

Kuvake Uusia kurssipivi listty kurssikalenteriin!

Olemme lisnneet kurssikalenteriimme uusia Velhon kurssipivi vuoden 2013 alkuun. Tulemme viel kasvattamaan kurssitarjontaamme uusilla aiheilla ja uusilla kurssipivill loppuvuoden aikana. Tervetuloa oppimaan, innostumaan ja menestymn!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-09-05

Kuvake Mixtum muuttaa uusiin toimitiloihin Helsingin Arabianrantaan!

Mixtum muuttaa sek tuontantostudion (aiemmin Malmilla) ett koulutusstudion (aiemmin Pukinmss) uusiin tiloihin Helsingin Arabianrantaan. Arabianranta sopii uudeksi toimipaikaksi hyvin, sill se on Helsingin Art and design city, "luovan teollisuuden keskittym". Arabianranta on mys osa World Design City 2012-vuoden ohjelmaa.

Mixtumin uusi posti- ja kyntiosoite 10.9.2012 alkaen on Hmeentie 157 (7. krs.), 00560, Helsinki. Tarvittaessa tapaamiset ja koulutukset voidaan kuitenkin jrjest mys vanhoissa toimipisteiss viel joulukuuhun 2012 asti.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-06-27

Kuvake Loppuvuoden CS6-koulutukset ja Velhon kurssimonisteet

Olemme lisnneet kurssikalenteriimmeuusia kaikille avoimia Velhon kurssipivi syksylle ja loppuvuodelle. Adoben softakoulutuksissa alamme syksyst alkaen kytt uusinta CS6-versiota. Ky tarkistamassa pivmrt ja ilmoittaudu ajoissa mukaan!

Kesn aikana pivitmme laadukkaat ja visuaaliset Velhon kurssimonisteet CS6-muotoisiksi ja samalla monisteiden graafinen ilme saa joitakin uudistuksia. Olemme samalla alkaneet tarjota kurssimonisteitamme oppilaitoksille ja koulutuskeskuksille, ja monisteet ovatkin herttneet mielenkiintoa. Voit siis pit oman koulutuksen mutta hydynt Mixtumin toteuttamaa lkaadukasta taittoa ja sislt koulutuksen oheismateriaalina. Mikli olet kiinnostunut opetuskyttn suunnatuista Photoshop-, InDesign-, Dreamweaver-, Flash-, Illustrator- ja Wordpress-monisteista (mys muita aiheita saatavilla!), ota yhteytt.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-03-09

Kuvake Velhon keskurssit

Olemme lisnneet kurssikalenteriimme lis kurssipivi. Pidmme elokuussa keskursseja seuraavista aiheista: Photoshop, InDesign, Dreamweaver ja Flash. Loppukevn (tai viimeistn kesn) aikana lismme kurssikalenteriimme mys syksyll pidettvien kaikille avoimien kurssien pivmrt.

Muista, ett voit tilata meilt mys rtlidyn konsultoinnin haluamastasi aiheesta sovitulla sisllll ja sovittuna ajankohtana. Voimme tulla pitmn konsultoinnin asiakkaan luo tai konsultointi voidaan jrjest Mixtumin tiloissa.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-01-22

Kuvake Toimistomme on hetken aikaa suljettuna

Toimistomme on suljettuna 23.1-5.2.2012 vlisen ajan emmek voi vastata sin aikana puheluihin. Pyrimme kuitenkin vastaamaan lhetettyihin shkpostiviesteihin mahdollisimman pikaisesti - viimeistn 6.2 alkaen, kun toimistomme on taas normaalissa kytss.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-01-13

Kuvake Mixtum avaa kaikille avoimet Velhon kurssit!

Mixtum on liki kymmenen vuoden ajan auttanut yksilit ja organisaatioita osaamaan ja menestymn. Vuoden 2012 alusta alkaen tarjoamme kaikille avoimia Velhon lhipivkursseja! Tehokkaat ja ammattilaisten vetmt Velhon kurssit jrjestetn kaksipivisin peruskursseina ja pivn pituisina jatkokursseina. Kurssit keskittyvt pasiassa Adoben Creative Suite -sarjan sovelluksiin ja nimens mukaisesti ne pyrkivt tekemn kurssilaisista ennen pitk tietyn aihealueen suoranaisia velhoja!

Kevn 2012 kalenteristamme lytyvt jo mm. InDesign, Dreamweaver, Photoshop ja Flash, mutta otamme vastaan ehdotuksia muista kurssiaiheista! Lisksi tarjoamme tuttuun tapaan rtlityj yrityskonsultointeja ja henkilkohtaista valmennusta halutusta aiheesta ja halutulla sisllll. Uutta on se, ett konsultointi voidaan tuttuun tapaan jrjest asiakkaan tiloissa ja laitteilla mutta nyt mys Mixtumin uudessa koulutuskeskuksessa Helsingin Pukinmess.

Tarkista kurssikalenterimme, tule kurssille tai pyyd tarjous isommasta ryhmst!

Tervetuloa oppimaan, verkostumaan ja innostumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2012-01-11

Kuvake Mixtumin uudet kotisivut yh tyn alla

Olemme psseet pienen hiljaiselon jlkeen jatkamaan Mixtumin uusia kotisivuja. Uusi graafinen tyyli on ollut jo pidemmn aikaa paketissa ja nyt mys sivujen rakenne on siirtynyt ideatasolta kytntn. Varsinainen sislt vaatii viel viilaamista, ja tysin uusi julkaisujrjestelm on viel koodauksen osalta kesken. Ty etenee nyt kuitenkin suunnitelmallisesti, joskin asiakastyt aina vlill saattavat "sotkea" aikatauluja :)

Toivottavasti psemme julkistamaan uutukaisemme jossain vaiheessa alkuvuodesta 2012.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-12-25

Kuvake Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Mixtum toivottaa hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta - kaikille tasapuolisesti!

Joulukortit jivt lhettmtt tykiireiden takia tnkin vuonna... Kiitos siit erityisesti kaikille asiakkaillemme! :D Jatketaan samaan tahtiin mys ensi vuonna, ja me lupaamme yritt petrata niiden korttien suhteen!

Meill on pian ilo esitell muutamia uusia projekteja ja hankkeita, mutta pidetn asia viel toistaiseksi jnnityksess ja palataan asiaan heti vuoden taitteen jlkeen!

Niin, ja kiitos viel tukemisesta Facebookissa, Twitteriss ja muissa sosiaalisissa medioissa!

Mixtum kuittaa ja kiitt!

Niin, ja kiitos viel tukemisesta Facebookissa, Twitteriss ja muissa sosiaalisissa medioissa!

Mixtum kuittaa ja kiitt!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-11-10

Kuvake Mixtum muuttaa!

Mixtum muuttaa uusiin tiloihin. Lydt ja tavoitat meidt uudesta osoitteesta 11.11.2011 alkaen:

Mixtum
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Paikalle on helpppo saapua esimerkiksi julkisilla kulkuyhteyksill, esill toimipaikkamme sijaitsee Malmin juna-aseman lheisyydess.

Lydt pivitetyt osoitetiedot yhteystiedot-sivulta. Uusi osoite on mys katsottavissa Google Maps ja Eniro -karttapalveluissa.

Vanha kyntiosoite on osittaisessa kytss viel marraskuun 2011 loppuun asti. Puhelinnumerot, shkpostit ja muut yhteystietomme eivt muutu.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-10-26

Kuvake Osallistu kilpailuun ja voita Photoshop Velhon ksikirja!

Osallistu kilpailuun ja voita uusi Photoshop Velhon ksikirja (arvo 64,00 €). Kilpailussa arvotaan yksi kirja joka kuukausi vuoden 2011 loppuun asti!

Kilpailuohjeet lydt Velhon ksikirjojen Facebook-sivulta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-09-12

Kuvake Uusi Photoshop Velhon ksikirja tulossa!

Paljon kehuja saanut Velhon ksikirja -sarja saa pian jatkoa! Kauppoihin on tulossa Pasi Kainulaisen suunnittelema ja kirjoittama uusi Photoshop Velhon ksikirja, joka on suunnattu erityisesti uusille Photoshop CS5 ja CS5.5 -versioille.

Voit lukea aiheesta lis mm.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-08-24

Kuvake Syyskauden avaus

Hei! Keslomien jlkeen olemme taas niin sanotusti sorvin rell. Seuraavassa luettelossa kuulumisia ja keskauden jlkeen:

- Yrityksen puhelin on huollossa. Kytnnss elokuun viimeisen ja syyskuun ensimmisen viikon ajan yhteydenotot kannattaa laittaa shkpostilla tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeella.

- Mixtumin toteuttama Velhon ksikirja tulee saamaan jatkoa! Mist kirjasta tarkalleen ottaen on kysymys selvi sinulle pian. Tulemme informoimaan asiasta myhemmin lis, ja tulossa on pienimuotoinen kilpailu kirjaan liittyen! Jos haluat seuraa tilannetta ja osallistua kilpailuun, liity Velhon ksikirjan faniksi Facebookissa.

- Kotisivumme tullaan pivittmn versioon 3.0 noin reilun kuukauden kuluessa. Ty on ollut hyvin suuri, sill olemme laittaneet lhestulkoon kaiken uusiksi! Pivitys tarkoittaa mys koodipohjan uudistamista sisllnhallintajrjestelmmme liittyen, joten uusien sivujen suunnittelussa ja koodaamisessa on vierhtnyt tovi jos toinenkin...

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-06-23

Kuvake Mission Riippukeinu

Mixtum siirtyy riippukeinuun torstaista 23.6 alkaen. Paluu bittien ja debuggauksien relle tapahtuu 11.7.

Lppri/mobiilivekotin saattaa lyt tiens mys sn salliessa mukaan riippukeinuunkin, joten esimerkiksi shkpostikyselyihin saattaa saada loman aikana jopa vastauksenkin - viimeistn yhteydenottoihin vastataan lomilta paluun jlkeen.

Hauskaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2011-02-13

Kuvake Mixtum sosiaalisissa medioissa

Mixtum on rantautunut mukaan sosiaalisiin medioihin. Jos haluat tukea meit, voit kyd tykkmss/seuraamassa meit joko Facebookissa tai Twitteriss.

Olemme kovasti otettuja jokaisesta fanistamme, ja lupaamme jrjest kaikkien fanien iloksi kilpailun tulevan kevn aikana (palkinto olkoon viel ylltys!).

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2010-12-21

Kuvake Hauskaa joulua vai miten se oli?

Mixtum toivottaa hauskaa joulua kaikille ystville, asiakkaille ja yhteistykumppaneille - itse kullekin tasapuolisesti!

Vaikka joulun pyht maltamme pyhitt joulurauhalle, perheille ja lheisille, olemme heti aaton jlkeen taas niin sanotusti sorvin rell. Meidt tavoittaa siis esimerkiksi joulun ja uuden vuoden vliss.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2010-10-17

Kuvake Hiljaiseloa kotisivulla, kiirett tyrintamalla

Koska syksyn perinteiset koulutuskiireet ovat taas parhaassa vauhdissa ja tyn alla on useampia laajoja web- ja multimediaprojekteja, emme ole ehtineet pivitt kotisivujamme vhn aikaan. Mixtumin tysin uusia kotisivuja on kyll tystetty kaiken muun tyn ohessa, ja tll hetkell uusi alusta on jo melko lailla valmis. Sisltj ja grafiikkaa hiotaan viel. Asiakaspojektien myt uusien sivujen lanseeraus kuitenkin siirtyy tll er vuodenvaihteeseen tai ensi vuoden alkuun. Loppuvuodesta julkaisemme jotain uusia tynytteit, ja noin kuukauden pst Mixtumilla pitisi olla muutakin mukavaa ilmoitettavaa. Palaamme siis asiaan.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2010-04-21

Kuvake Adoben CS5-sarjan tuotteet ja koulutukset

Ryhdymme kouluttamaan Adoben uusia CS5-sarjan tuotteita (Flash CS5, Photoshop CS5, Dreamweaver CS5, InDesign CS5 jne.) heti kun saamme ohjelmat kyttn ja pivitetty kurssimateriaalimme.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2010-03-21

Kuvake Suutarin lasten kengt

Kiitos kun vierailet sivuillamme! Mixtum.com -saitin kasvojenkohotus on ollut tyn alla ja se ottaa oman aikansa. Olemme olleet sen verran tyllistettyj asiakasprojektien ansiosta, ett seuraava merkittv sivupivityksemme, versionumeroltaan 3.0, pstneen julkistamaan nill nkymin 2010 alkukesst. Jotain uutta on siis odotettavissa, varmasti jotain hyvksi havaittua vanhaa ja nykyisilt sivuilta lainattuakin - ja ehkp jotain sinist mys. Palaillaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-12-23

Kuvake Hauskaa Joulua!

Mixtum toivottaa hauskaa Joulua kaikille asiakkaille, yhteistykumppaneille ja ystville - kaikille tasapuolisesti! Jouluaaton jlkeen olemme suljettuna uuteen vuoteen saakka, mutta vastaamme tarvittaessa shkposteihin.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-09-01

Kuvake Syksy tulee - samoin kuin koulutukset

Kesprojektien jlkeen tulevat taas syksyn koulutukset. Tmn vuoden syksyn ohjelmaan kuuluvat erityisesti Flash-, Dreamweaver-, InDesign- ja Photoshop -koulutukset ja -konsultoinnit. Jos olet kiinnostunut Mixtumin koulutuspalveluista, nyt on viimeinen aika ottaa yhteytt. Vaikka loppuvuosi on psntisesti jo kokonaan tynn, joitakin hajapaikkoja voi silti viel lyty. Muuten vapaata lytyy vasta ensi vuoden puolelta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-07-29

Kuvake Kesprojekteja 2009

Kesn aikana olemme toteuttaneet lhinn kotisivuprojekteja (kuten J.P. Chenet -sivujen ja DecoArtiste-sivujen pivitykset). Olemme mys ehtineet suunnitella Mixtumin omia seuraavan sukupolven kotisivuja (jotka julkaistaan myhemmin) sek uudistaa Mixtum logoa.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-07-07

Kuvake Muutto uusiin tiloihin

Mixtum muuttaa 9.7-12.7 (to-su) vlisen aikana uusiin tiloihin Helsingin Pietarinkadulle. Muuton ja uusien tilojen remontoinnin takia shkposteihin vastaamisessa voi olla pient viivett. Muut yhteystiedot silyvt ennallaan, mutta uusi postiosoite lytyy yhteystiedot-sivulta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-06-14

Kuvake Lomalla 29.6-5.7.2009

Mixtum on suljettuna 29.6-5.7.2009 vlisen ajan. Tn aikana jtettyihin shkposteihin ja muihin yhteydenottopyyntihin vastaamme 6.7.2009 alkaen.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-05-31

Kuvake Mixtum muuttaa

Mixtum on muuttanut vliaikaisista tiloista takaisin alkuperisiin tiloihin. Kesn aikana on edess viel muutto kokonaan uusiin tiloihin, mutta tst tiedotetaan erikseen. Kulloinkin voimassa olevat osoitetiedot lydt Yhteystiedot-sivulta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-03-25

Kuvake Pieni asiakasprojekteja

Olemme toteuttaneet pieni sisltn kohdistuvia pivityksi muun muassa Baileys.fi, Isojano.fi sek Kumpupilvienjarjestelijat.fi -sivuille.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-03-25

Kuvake Mixtumin tilinptstiedote vuodelta 2008

Mixtumin tilikausi 2008-2009 oli kaikin tavoin mitattuna erittin menestykseks. Yleisest taantumasta huolimatta yrityksen liikevaihto lhes kaksinkertaistui (82%) edellisest vuodesta ja liikevoitto yli kaksinkertaistui (169%) edelliseen vuoteen verrattuna.

Mixtum on ollut voittoa tekev yritys koko olemassaolonsa ajan, ja liikevaihto ja liikevoitto ovat nouseet tasaisesti vuosi vuodelta.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2009-03-10

Kuvake Mixtumin kotisivut v3.0 tyn alla

Olemme kehittmss puhtaasti web 2.0 -ideologiaan perustuvia uusia kotisivua. Koodausty eteneen sujuvasti muiden projektien ohessa, ja uudet v3.0 sivut olisi tarkoitus julkaista vuoden 2009 aikana - todennkisesti kesll tai alkusyksyst.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-12-22

Kuvake Joululomalla 24.12.2008-11.1.2009

Olemme suljettuna 24.12.2008-11.1.2009 vlisen ajan. Tn aikana jtettyihin yhteydenottoihin ja shkposteihin vastaamme 12.1.2009 alkaen.

Kiitos viel kaikille asiakkaille ja yhteistykumppaneille hyvin sujuneesta vuodesta ja menestyst mys vuodelle 2009!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-12-19

Kuvake Kevn 2009 koulutuskalenteri tyttyy jo!

Mixtumin suositut koulutukset ja konsultoinnit ovat nyt vuoden 2008 osalta ohi. Samalla koulutuskalenterimme kevn 2009 osalta alkaa jo kovasti tytty!

Sopimalla koulutettavan aiheen ja ajankohdan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa varmistat, ett saat juuri meidt kouluttamaan ja konsultoimaan haluamaasi aihetta!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-12-18

Kuvake Rauhallista joulua ja menestyksekst uutta vuotta 2009!

Mixtum toivottaa kaikille vanhoille (ja tulevillekin) asiakkaille ja yhteistykumppaneille rauhallista joulua ja menestyksekst uutta vuotta! Vuosi on ollut mainio ja tyntyteinen, ja tst on hyv jatkaa ensi vuoden puolella!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-11-02

Kuvake Mixtum muuttaa

Mixtum muuttaa uusiin tiloihin. Uusi osoite on voimassa arviolta helmikuun 2009 loppuun saakka, jonka jlkeen uudesta osoitteesta tiedotetaan taas erikseen.

Shkpostit, puhelinnumerot ym. yhteystiedot silyvt ennallaan.

Uusi osoite on:

Mixtum
Ilkantie 6 A 6
00400 Helsinki

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-08-05

Kuvake Keslomia ja pieni projekteja

Kesn aikana, lomien ja lomailun ohessa, olemme toteuttaneet joitakin pieni Web-projekteja. Pivityksi ovat saaneet muun muassa baileys.fi, freixenet.fi ja jpchenet.fi -sivustot.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-06-11

Kuvake Mixtum lomailee

Olemme suljettuna juhannuksen jlkeen 25.6-6.7 vlisen ajan. Vastaamme kaikkiin shkpostikyselyihin ja muihin yhteydenottoihin vlittmsti lomajakson jlkeen!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-02-21

Kuvake Yhteisty aloitettu Mainostoimisto Luotsin kanssa

Mixtum on aloittanut yhteistyn Mainostoimisto Luotsi Oy:n kanssa. Mixtum tulee toteuttamaan alihankintana Web-sislt.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-02-20

Kuvake Yhteistyst sovittu Nortrain Oy:n kanssa

Mixtum on solminut koulutusyhteistysopimuksen Nortrain Oy:n kanssa. Jatkossa Mixtumin tietotaitoa on siis saatavilla mys Nortrainin jrjestmiss koulutustilaisuuksissa.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-02-01

Kuvake Koulutuskalenteri tyttyy

Mixtumin kalenteri koulutus- ja konsultointipalvelujen osalta alkaa olla kevn 2008 osalta lhes tynn. Muutamia hajanaisia pivi on siell tll, mutta nekin paikat hupenevat pian, joten alamme sopia koulutuksia lhinn ensi syksylle. Kiitokset kaikille mielenkiinnosta! Koulutuspivill tavataan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2008-01-09

Kuvake Mixtum 5-vuotta!

Vuodenvaihteessa Mixtum tytti vuosia. Ik on kertynyt nyt 5-vuotta! Iso ksi kaikille asiakkaille, yhteistykumppaneille ja busineksessa muuten mukana olleille tahoille!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2007-12-20

Kuvake Mahtavaa joulua ja riehakasta uutta vuotta!

Kiireet tyntyteisen vuoden 2007 osalta alkavat olla takana. Mixtum kiitt kaikkia asiakkaitaan ja yhteistykumppaneitaan hyvin sujuneesta vuodesta. Mahtavaa joulua ja viel hienompaa uutta vuotta, kaikille tasapuolisesti!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2007-07-15

Kuvake Mixtumin uudet kotisivut!

Uudistimme Web-sivustomme sek graafisesti ett sisllllisesti. Uusilta sivuilta lydt entist helpommin ja kattavammin esimerkiksi tietoa erilaisista Mixtumin koulutus- ja konsultointiaiheista. Tervetuloa tutustumaan!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2006-10-23

Kuvake Ostoskori.eu-verkkokauppa tulossa

Jlleenmyyntitoimintaamme varten olemme rakentamassa omaa verkkokauppaa. Verkkokauppa tulee valmistuttuaan palvelemaan sek yritys- ett yksityisasiakkaitamme. Verkkokaupan valmistuminen menee vuoden 2007 puolelle, ja siihen asti palvelemme normaalisti shkpostin avulla.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2006-10-18

Kuvake Photoshop velhon ksikirja julkaistu!

Mixtumin kirjoittama ja suunnittelema Adobe Photoshop -ohjelmaa ksittelev tietotekniikkakirja on julkaistu! Julkaisijana Readme.fi.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2006-06-12

Kuvake Mixtumin jlleenmyynti laajentuu!

Mixtum on tehnyt sopimuksen kahden uuden tukkukaupan kanssa, joten Mixtumin jlleenmyynti kattaa nykyisin tietotekniikkakirjojen lisksi mys muita tietotekniikkatuotteita (tietokoneet, komponentit, ohjelmistot ja lisenssit jne.) sek pienen mrn kuluttajille tarkoitettuja viihde-elektroniikkatuotteita.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2006-03-15

Kuvake Mixtum aloitti yhteistyn Readme.fi:n ja DataClubin kanssa!

Mixtum jlleenmyy nykyisin mys Readme.fi:n kustantamia kirjoja sek DataClubista saatavia kirjoja.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2005-12-25

Kuvake Mixtum kolmen vuoden ikn!

Mixtum tytti kolme vuotta! Kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistykumppaneillemme yhteisist vuosista.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2005-01-01

Kuvake Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Mixtum kiitt asiakkaitaan ja toivottaa kaikille oikein hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2004-01-01

Kuvake Tyntyteinen vuosi takana

Lmpimt kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistykumppaneille hyvin sujuneesta vuodesta!

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2003-11-10

Kuvake Suomenkielinen Director MX -kirja kaupoissa!

Mixtumin kirjoittama Macromedia Director -ohjelmaa ja multimediaesitysten rakentamista ksittelev kirja on ilmestynyt.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2003-10-05

Kuvake Yhteisty aloitettu IT Press Oy:n kanssa!

Mixtum on aloittanut yhteistyn IT Press Oy:n kanssa ja jlleenmyy IT Pressin kustantamia kirjoja.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

2003-07-03

Kuvake Yhteisty aloitettu Docendo Oy:n kanssa!

Mixtum on aloittanut yhteistyn Docendo Oy:n kanssa ja jlleenmyy Docendon kustantamia tietotekniikkakirjoja.

Sivun ylälaitaan | Etusivulle

 

« Takaisin etusivulle