Tuotteet ja palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme kaikkea yksinkertaisesta nettimainoksesta tai perinteisestä printtigrafiikasta vaativiin sovelluksiin, työkaluihin ja peleihin. Tarjoamme palvelujamme kaikille yrityksille ja yksityisille - niin isoille kuin pienillekin alaan katsomatta.

Palvelutoimintamme perustuu ajatukseen, että pystymme osaamisellamme olemaan hyödyksi ja parantamaan asiakkaidemme toimintamahdollisuuksia. Toteutamme siis juuri tarpeiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja! Asiakasmäärämme on nopeassa kasvussa ja samat tyytyväiset asiakkaat hyödyntävät osaamistamme vuosi vuodelta, joka kertoo osaltaan tyytyväisistä asiakkaista ja onnistuneista projekteista.

Kerro meille toiveesi ja me hoidamme loput. You name it, we'll create it!

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

icon Graafinen suunnittelu
icon Kotisivut ja muut verkkopalvelut
icon Pelit, multimedia ja rikkaat mediasisällöt

Graafinen suunnittelu

KoulutusvalikoimaOnnistunut yritysilme nostaa asiakkaan pään kilpailijoitaan korkeammalle. Lisäksi se auttaa löytämään parempia yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Lisäksi se luo yritykselle persoonallisuuden. Tuttu tunnus kuljettaa mukanaan mielikuvaa koko yrityksestä ja sen palveluista.

Meiltä löytyy hyvin kokemusta sekä verkkopalveluiden että painotuotteiden graafisen ilmeen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Suunnittelemme, retusoimme, 3D-mallinnamme, animoimme, digikuvaamme ja tarvittaessa piirrämme ja maalaamme vaikka perinteisin menetelmin.

Tutustumme syvällisesti asiakkaittemme liiketoimintaan ja sen haasteisiin, jolloin voimme tarjota todellista lisäarvoa asiakkaan markkinointiviestinnän tarpeisiin. Graafisen suunnittelun perustana käytetään asiakkaan graafista ohjeistoa ja määrittelyvaiheessa syntyneitä dokumentteja. Tarvittaessa suunnittelemme verkkopalvelun visuaalisen identiteetin myös alusta lähtien.

Joitakin tarjoamiamme graafisen puolen palveluita:

iconYritysten koko markkinointiaineisto: ilme, logo, käyntikortti, mediamainos, mainosbanneri jne.
iconVerkkopalveluiden ja -työkalujen ulkoasut: suunnittelu, 2D- ja 3D-grafiikka, animointi
iconTaittotyöt ja printtipuolen suunnittelut: lehdet, kirjat esitteet jne.
iconKuvitus-, kuvankäsittely- ja digikuvauspalvelut.

lainausmerkkiGraafinen suunnittelumme perustuu luovuudelle ja lahjakkuudelle. Liukuhihnalta tuotamme vain ideoita!lainausmerkki

Kotisivut ja muut verkkopalvelut

KoulutusvalikoimaYrityksen kotisivut ovat nykypäivänä kuin myymälän näyteikkuna. Samalla verkkosivut ovat usein ihmisten ensimmäinen kontakti yritykseen. Houkutteleva ulkoasu kerää helposti paljon uusia kiinnostuneita ihmisiä ympärilleen, sivujen helppokäyttöisyys viestii asiakasystävällisyydestä ja äänet, pelit ja animaatiot luovat painettua esitettä laajemman elämysmaailman.

Me tiedämme mitä hyviltä verkkopalveluilta vaaditaan ja osaamme yhdistää toteutuksessa visuaalisuuden, toiminnallisuuden, tehokkuuden ja tekniikan. Toteutamme jatkuvasti laajuudeltaan ja toiminnoiltaan vaihtelevia ns. web 2.0 -verkkopalveluita, joissa yhdistyvät löydettävyys, käytettävyys, päivitettävyys, monipuoliset ominaisuudet sekä edullinen hinta. Teemme kaikista web-palveluista standardien mukaisia ja testaamme lopulliset työt eri ympäristöissä.

lainausmerkkiMikään projekti tai asiakas ei ole meille liian pieni - meiltä saa myös pk-yrittäjä laadukkaat ja ajanmukaiset verkkosivut kohtuullisin kustannuksin!lainausmerkki

Joitakin tarjoamiamme verkkopuolen palveluita:

iconKäyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu
iconPerinteiset kotisivut, kampanjasivut, mediamainokset ja muut verkkopalvelut
iconTyökalut, kilpailut ja muut tietokantapohjaiset verkkosovellukset
iconRIA-sovellukset (Rich Internet Applications)
iconAIR-sovellukset (Adobe Runtime Applications)
iconHakukoneoptimointi
iconSisällönhallintajärjestelmät ja päivitystyökalut
iconVerkkokaupat

Teknisistä termeistä erikoisosaamisalueisiimme kuuluvat muun muassa XHTML, CSS, XML, Ajax, PHP, MySQL, Actionscript ja Flash/Flex-teknologiat. Jo pelkästä mielenkiinnosta seuraamme myös muiden uusien tekniikoiden tuloa ja niiden käyttömahdollisuuksia. Haluamme olla edelläkävijöitä uusien tekniikoiden kanssa.

Pelit, multimedia ja rikkaan mediasisällöt

KoulutusvalikoimaErityisosaamistamme ovat Flash-, Flex ja Actionscript-tekniikoihin perustuvat RIA-tyyppiset (Rich Internet Application) sovellukset, pelit, pelimäiset esitykset, mediamainokset sekä 2D- ja 3D-animaatiot. Lopullinen esitys voidaan julkaista joko nettisovelluksena, työpöytäsovelluksena, DVD:llä, cd-romilla tai vaikkapa info-kioski-tyyppisenä palveluna. Luonnollisesti multimediaesitys voi sisältää liikkuvaa kuvaa, videota, ääntä kuin mitä tahansa muutakin rikasta mediasisältöä.

Mediaesityksiä voidaan hyödyntää yrityksen tai tuotteen markkinoinnissa, liikelahjana sekä messukäytössä. Mihin tahansa sitä tarvitsetkin, ideoimme ja suunnittelemme sinulle toteutuksen, jolla tuot parhaiten yrityksesi tai tuotteesi esille. Esimerkiksi nettipelit eivät ole vain turhia sivujen koristuksia vaan asiakkaan tyyliin ja tuotteisiin räätälöitynä tehokkaita lisäarvopalveluja, joilla houkutellaan sekä uusia että vanhoja kävijöitä. Myös esimerkiksi animoidut tai muuten "rikastetut" oppaat, ohjeet ja koulutusmateriaalit ovat paljon perinteisiä tehokkaampia.

lainausmerkkiInteraktiivinen tuote-esittely on monin kerroin tehokkaampaa tavalliseen verrattuna!lainausmerkki

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Oli lopputulos mikä tahansa, hoidamme kaiken asiakkaan tilanteen ja tarpeen kartoituksesta ja suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon. Tarvittaessa hoidamme myös rakentamamme palvelun tai työkalun käyttökoulutuksen. Projektin aikana syntyneet kehitysideat kerätään mahdollisen jatkoprojektin määrittelyyn.

lainausmerkkiMuista, että räätälöidyt palvelumme tarkoittavat sitä, että maksat vain siitä mitä tarvitset!lainausmerkki

Hinnat

Projekteissa hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti työn laajuuden ja muiden vaatimusten mukaan.

Tekniikat

Hallitsemme enemmän kuin hyvin sekä perinteiseen painografiikaan, laajoihin web-sivuihin ja -sovelluksiin sekä uuden ajan mobiili- ja tablet-ympäristöihin tarkoitetut aineistot ja tekniikat.

Verkkopuolella käytämme mm. seuraavia tekniikoita:

  • HTML5
  • CSS3
  • jQuery
  • AJAX
  • PHP
  • MySQL
  • Wordpress
  • Drupal