LISÄINFOA

icon Mixtum esittely ja tilastoja
icon Mixtumin palvelut
icon Rekrytointi
icon Pasi Kainulainen

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme itsestämme ja palveluistamme sekä esittelemme osaamistamme. Ota yhteyttä ja kerro myös miten voisimme palvella juuri Sinua parhaiten.

You name it, we'll create it!

Mixtum suunnittelee tuotteita ja palveluita, jotka parantavat työn tuottavuutta ja tehokkuutta tai toisaalta tuovat olemassa olevaan palveluun mukaan viihdearvoa.

Toteutamme kaikkea yksinkertaisesta web-mainoksesta tai perinteisestä printtigrafiikasta laajoihin web-sivustoihin, julkaisujärjestelmiin, digimediapalveluihin, työkaluihin ja peleihin.

Emme käytä valmiita sapluunoita vaan jokainen luomuksemme on räätälöity uniikki taideteos.

lainausmerkkiMixtum tuo potkua bisnekseen!lainausmerkki

Verkkopalvelut ja perinteinen media

Erikoisalaamme ovat vuorovaikutteiset verkkopalvelut ja -sovellukset. Räätälöimme asiakkaillemme kotisivuja, työkaluja, mainoksia, kampankasivuja sekä muuta verkkomateriaalia. Myös graafinen osaaminen ja visualisointi on yksi vahvuuksistamme. Luomme yritysten koko markkinointi- ja mainosmateriaalin kattaen sekä perinteisen printti- että web-median. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja referensseihimme.

lainausmerkkiSuunnittelemme ja toteutamme kaikki viestinnälliset tai markkinoinnilliset konseptit alusta loppuun, päämääränä toimiva ja edukseen erottuva lopputuloslainausmerkki

Koulutus ja konsultointi

Koulutumme ja konsultoimme yrityksissä, oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa sekä järjestämme kaikille avoimia Velhon lähikursseja. Tutustu koulutus- ja konsultointitarjontaamme.

Tarjoamme myös apua esimerkiksi koulutuskeskusten näyttötutkintojen arviointiin.

Lisäksi toimimme yhdessä tietotekniikkakustantajien kanssa ja julkaisemme omia tietotekniikkakirjoja.

lainausmerkkiMixtum räätälöi erinomaisia yrityskohtaisia koulutuksia ja konsultointejalainausmerkki